Lumea caută

Oamenilor,

Acum o să se întâmple ceva ce alte bloguri fac destul de des, dar noi ne cam abţinem pentru că ni se pare inutil: bănuim că ştiţi şi voi cam cât porn (şi mai ales ce nişe) se caută pe net. Dar pentru că în ultima vreme am primit nişte cereri la care zic că ar fi bine să rezonăm, astăzi răspundem cititorilor noştri care caută:

 

“cum se fute fata babei” – suspectăm că mai leneş decât cea a moşneagului, dar nu am verificat. Căutăm Fut-Frumos care să confirme.

“inlaturarea energiilor negative ceva mov” – să vedem… Era ceva cu flăcări. Aşa, mi-am amintit: dă-ţi foc. Nici picior de energie negativă după aia.

“cum fac o autoobservatie?” – te urci în maşină, te uiţi în oglinda retrovizoare şi zici “bă ce bou sunt”. Mai autoobservaţie decât asta nu credem să se poată. Şi nici mai sinceră.

„muzica a se he he a ehe petonio”, „muzica a se he he a ehe petronio suroril” şi „surorile -muzica a se he he a ehe petron” – …………………………..

…………………………………………………………………………………

A ce? A se he he trecut juma’ de oră de când am dat de astea trei căutări în listă şi încă nu ştiu ce să cred. Din cauza hohotelor de râs am vomat de trei ori şi mi-a ieşit un ochi din orbită. Tensiunea mi-a sărit la 37 cu 23, mi-au explodat şapte vase de sânge şi timpanele mi-au pocnit. S-au cojit pereţii, mă doare un genunchi şi eu încă mai râd citind astea trei – evident succesive şi hotărâte – încercări de… De ce? Nu, serios. Rog pe omul care a căutat chestiile alea să-mi explice şi mie ce legătură pe lumea asta aş putea să am cu sunetele nearticulate ale refrenului unui cântec cretin lansat de o trupă meteorică (şi scrie pe Youtube „Asereje” dacă într-adevăr cauţi ce cred io). Un apel mai serios la luminare nu cred că am lansat pe aici. Cineva e hotărât, nu glumă.

Nu are rost să insistaţi căutând filmuleţe: pe piesa asta nu am dansat beată niciodată – e atât de greţos idioată încât mă trezeam instantaneu când începea şi mă duceam să mă relaxez dându-mă cu capul de o masă.

Reclame

9 comentarii

 1. :)))) cand imi revin din ras, cred ca spre dimineata, poate scrie „vinovatul” ce legatura ai cu „a se he he he”! sigur nu esti fata babei? ha ha ha

 2. Eu nu cred că o să mă opresc două zile. Problema e că am mania reconstituirii: când văd un fenomen, nu mă pot împiedica să-mi imaginez procesul care a condus la el. Stau şi mă uit la un perete de o oră gândindu-mă la sinapsele care au generat aşa idee. Interesant e că imaginea care mi se conturează e o linie dreaptă, chestia aia cunoscută ca flatline.

  Cât despre fata babei, şi tu acum… În bucătărie da. Şi să nu subestimăm lenea, eu sunt convinsă că a avut un rol crucial în evoluţia tehnologică şi în creşterea confortului omenirii. Dacă cuiva nu-i era lene să se trezească la 6 dimineaţa pentru a pune lemne pe foc centrala termică nu era nici măcar un vis.

 3. Aprob pozitiv. Lenea este principalul motor al progresului.

 4. „a se he he a ehe” – inca ma zvarcolesc de ras :))

 5. Când pot sa spun ce e aia zboina si ce e aia andipricon ?

 6. Când îţi vine vreo idee, deci bănuiesc că acum 20 de minute. 🙂

 7. Mi-a venit în doua episoade: cu zboina ieri si cu andipriconu la 15:52 ora României. Deci zboina înseamna înarmat(ă) si e de origine slava. Zic io. Zbroina în poloneza asta înseamna. Zboina, razboi si asa mai departe, ar zice Vasile.
  Acum, cu andipriconu’ ala. Tot termen slav, la baza. prikon în slovaca înseamna pouvoir requis, requested power. Valoare necesara, gen. Adica omul ala la 1823 nu putea sa vânda una din case, ca era de zestre. Asa ca a dat în loc – ca valoare echivalenta – ceva patru pogoane lucratoare de pe la Valea Calugareasca si nu mai stiu ce.
  And – prefix pentru „altceva”. Nu stou daca vine din germana, stil „andere” sau mai stiu eu ce, dar se cam lipeste cu sensul frazei din text. A dat în loc altceva care se cerea a fi cu aceeasi valoare.
  Repetez, zic io.

 8. Alexandre, când vede Dragonul asta se oferă să-ţi pârjolească şase lăzi de cârnaţi pentru quiche. Minunat cu andipriconul, cam la aşa concluzie ajunseserăm şi noi.
  Şi cu zboina s-ar putea să fii genial pentru că am găsit „sboi”, care înseamnă corp de armată. Să nu uităm românescul „război”. Şi mai tare: „sboistvo”, care înseamnă şi serviciu militar şi, atenţie, hoţie la drumul mare, haiducie. Acum, astea întâmplându-se în păduri s-ar putea să fie legate de botezarea a două vârfuri muntoase după prieteneştile activităţi care în care erau implicaţi trecătorii.

  Alexandre, dă-ţi o sticlă de vin!

 9. Gând la gând cu bucurie, Petronia. Mi-am dat si sticla de vin. Si asa splendoare e, ca se da mai departe la prieteni. Premiera în curând. E ceva incredibil. Ah, si da: luat în mai multe exemplare, fireste.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s