HOROSCOP, 14 – 21 nov

INTRO. Săptămână dominată de două evenimente majore: Vecinul Dulcedeei, Ispravă Dumitru, se rade în cap iar Marte, da, Marte, este în casa a patra şi aşa mai departe.

VĂRSĂTOR. Nimeni, dar chiar nimeni nu poate zice despre nativii zodiei că nu se scoală de dimineaţă. Aşa şi? Păi, ca să-şi pună la punct sentimentele, care pe 17 şi 18 dau năvală şi primesc un bilet. Aşa şi? Pe bilet scrie: Natura nu e un impediment. Aşa şi?

GEMENI. Revenirea planetei Venus în casa a şaptea, mamă, mamă, este o oportunitate de a rezolva nişte treburi cum ar fi: Călcatul, cusutul şi aşa mai departe. Treceţi peste supărările obişnuite, pentru că pe 19 ceva baban se arată la orizont.

BERBEC. Totul se rezolvă în instanţă. Aveţi încredere în justiţia română. Un avocat, cam gras e adevărat, vă face curte. Mergeţi cu el la masă pe 18. Daţi-i cu ciorba în cap.

CAPRICORN. Jocuri de cărţi. Dacă e poker, cu trei valeţi vă luaţi o mie de lei. Vine gagica şi zice: Dă, bă, banii. În felul acesta începe pentru nativii zodiei una din cele mai frumoase poveşti de dragoste din istorie. Mai tare ca Romeo şi Julieta, ba chiar şi mai tare ca ale lui Botezatu. Totuşi o săptămână destul de grea, atenţie mare şi aşa mai departe. 

LEU, TAUR, FECIOARĂ. Fiind din zona animală, nativii se duc împreună la grădina zoologică din Militari. Care e în lichidare. Mai e totuşi un urs. Ursul zice: Atenţie mare pe 17 şi 18, că dragostea în care aţi investit se clatină şi cireşile s-au copt. Ce vrea să spună? Păi, vrea să spună că cireşile sunt bune de cules, mai ales alea de 17 ani care trec seară de seară pe Lipscani.

SĂGETĂTOR. Mereu în alertă. La târgul Gaudeamus vă imaginaţi că toate cărţile de acolo au fost scrise de dvs. Cunoştinţă cu cineva, un băiat înalt, cu părul pe moaţe, cu pantalonii în vine, care vă invită să urmăriţi un discurs mai vechi al lui Ion Iliescu. Nu-l refuzaţi.  

SCORPION. Sentimental la pământ. Nu folosiţi şoricioaică, verde de Paris, nimic ca să vă sinucideţi. Mergeţi la emisiunea Firei de pe nu ştim care Antenă şi se rezolvă.  O excursie la cabana Diham.

CAPRICORN. Am mai zis.

PEŞTI. Oricât ne-am uitat, n-am văzut nimic pe astre. Ceva în dreptul zilei de 17. Ori luaţi salariul, ori nu-l mai luaţi, tot aia-i!!

Reclame

4 comentarii

  1. Vasile, si la zodia perjă ce scrie ? A ? Ce scrie ? Drum de seara cu fante de verde si bucurii la pat lat ?

  2. n-as putea sa-mi schimb zodia pe 16-17 cu leul, adica ursul, fiindca nu sunt sigura ca e billet doux si daca e factura la distrigaz, prefer, totusi, ciresele?
    da? te rog. promit ca saptamana viitoare raman in culoarul meu aerian. si sa fie cu piersici, fiindca am rinita alergica la noiembrie.

  3. Nu il iau. Abia luna viitoare, cica. Ufff.

  4. „Mereu în alertă” – ma sparg de ras :))


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s