Ziua Toleranţei

Babelor,

Pe 16.11., adică miercuri, e Ziua Toleranţei. În principiu un lucru bun, desigur, şi voi participa şi eu la ea cu tot sufletul. Asta înseamnă însă că în următoarele trei zile trebuie să fiu cât mai intolerantă, că nu ştiu dacă o să am timp joi să recuperez. Iată planul pe care tocmai l-am alcătuit:

Duminică: nu o voi tolera pe Veta, dar asta se înţelege de la sine. Nu voi tolera, de asemenea, vrăbiile, pe Michael Jackson, un guvern de stânga (cel spaniol, probabil), incompetenţa, vitaminele şi alcoolul.

Luni: din nou Veta, of course, dar şi muzica dată încet, situaţiile penibile, spuma de ras, glumele piperate, ascetismul, alpinismul şi starea de urgenţă.

Marţi, în cele din urmă, nu voi tolera Diazepamul, chestionarele, vântul, elipsele, aurul, paradisul, un popor învecinat, biserica, ochelariştii şi ochelaristele, antiaeriana, vesela spartă şi buturugile mici.

Şi voi? Ce faceţi de Ziua Toleranţei?

Vă pup,

Rhetta

26 comentarii

 1. Nu văd ce s-ar putea face mai bun de Ziua Toleranţei decât vizitarea în masă a caselor de toleranţă. Ca un fel de tur oficial. Oamenii se duc la horă şi paradă de ziua naţională, nu?

  PS: Rhetta, şi blogul e foarte tolerant. Cu alte meridiane, cum ar veni. Cronologic vorbind.

 2. Petronia, vizitam. Dar cu pricina ocaziei de prilej ar trebui sa fie o zi „porti deschise”. Sau gratis, nu ? Toleranta pe bani nu mai e toleranta, e indulgenta.

  Asa. Ramâne sa vad daca pe saispe tolerez intoleranta. Nu stiu. Tu ce zici ?

 3. Zic că pe 16 o să stau în casă, cu urechile blindate, ochii lipiţi cu leucoplast şi legată cu trei şiruri de lanţuri de şifonier. Ca să tolerez Ziua Toleranţei.

 4. sper sa fiu tolerata!
  😉

 5. Eu nu’i tolerez pe intoleranti. Niciodata! Nici macar de ziua tolerantei 😀

 6. Ziua Toleranţei 😀

 7. da de ce-i o zi anume in care sa sarbatorim asta? asta-i ca valentine’s day! bleah!

 8. moaaaaama! cate videoclipuri o sa pun miercuri aici! tare de tot ideea!

 9. 16 e marti.

 10. pfffh, atunci pun si marti.petronia abia astepta sa ne arate ca are suflet bun.

 11. frumos blog … si articole bune o sa te citesc in continuare .. am si eu o poza pentru Basescu cu dedicatie http://patratzel.com/neseriosu/2-lei/

 12. De fapt tocmai mă gândeam cum să fac posibile nişte excepţii. S-ar putea să scriu la Asociaţia Mondială a Toleranţei şi să le explic că aşa cum nu poate fi tolerat terorismul nici măcar pe 16 noiembrie, unele excepţii sunt benefice.

 13. pai da, petronia, aceasta roberta anastase a internetului, nu vrea sa tolereze nimic nici macar in ziua sfanta a tolerantei. e intolerabil comportamentul ei!

  de ce se face gaura in cer daca pun eu un videoclip cu safura? eeeh? cu ce a gresit fata aia?

 14. Chiar merită să ne întrebăm cu ce-o fi greşit săraca de insişti s-o transformi în cel mai detestabil personaj al internetului.

 15. dar imi place mie. nu e detestabila deloc. ba chiar e talentata si frumoasa.
  aceste invidii nu le inteleg!

 16. Piticule, ai înteles gresit. Fata aia din clipuri n-a gresit cu nimic, tu gresesti. Si nu se face gaura-n cer daca pui clip cu ea, ci în tine, via aruncatorul de grenade al familiei. Petronia ocheste strasnic.
  Facem un târg in cinstea zilei de saispe noiembrie: pui mai întâi un clip cu tine bând vin (da’ sa se vada ca destupi sticla, sa nu trisezi), dupa care ne mai gândim la safutura aia a ta.

 17. asa, hai sa incurajam consumul de alcool. eu incercam o discutie culturala. despre muzica, crezi ca fata aia daca turna vin in ea, mai ajungea sa o laud eu la voi in blog cu acel superb videoclip? eeeh?

  asta nu imi place mie la voi. toata ziua o dati cu vinu ala in sus si in jos…

 18. Pitice, toata cultura a trecut printr’un pahar cu vin. Cu o halta temporara printr’unul de absint. Da’ asta e alta discutie.

 19. ce cultura? o cultura de e.coli poate..

 20. a zis patratzel ca vrea sa faca link exchange. hai rhetto, ce stai si motzaiesti? ia-o pe petronia si schimb-o. ziua de 16 bate la usa. petronia, o sa ne fie dor de tine! dar la patratzel e mult de ras. aproape ca te invidiez ca ai ajuns in lumea aia magica…

 21. Tolerantza e buna la suruburi. Marti sa fim ca de obicei, pizdosi!

 22. nu prea cred. mai degraba la piulitze. suruburile sunt puternice si fac ce vor.

 23. Piticule, surubelnita rulz.

 24. surubelnita e buna de baut.

 25. Machete don’t drink with tolerance!

 26. Pitice, daca bei surubelnite, saz dau sa rontai niste chei franceze, z’nu te abtiguiesti prea repede. Da ?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s