Nu se lansează romanul Rhettei Marx!

Babelor,

Am onoarea de a nu vă invita mâine, sâmbătă 20 noiembrie, la ora 17 la standul editurii Surorile Marx (B74, lângă Humanitas) de la târgul de carte Gaudeamus, ocazie cu care nu voi lansa noul meu roman Leopardul Theodor B. Viezure. Nu vor vorbi despre carte domnii Andrei Pleşu şi Mircea Cărtărescu, şi cu siguranţă nici doamna Gabriela Adameşteanu. De asemenea, preşedintele României, domnul Traian Băsescu, nu va participa la această lansare, care nu va avea, în nici un caz, loc.

Sper să nu veniţi în număr cât mai mare!

PS: Cartea nu se va găsi în librării începând de miercurea viitoare, şi preţul ei nu va fi 14,50 RON.

Şi ziceţi pe facebook dacă veniţi sau nu, să ştiu câte tartine cu şuncă să fac.

Anunțuri

18 comentarii

 1. Unu: Cu ce fel de şuncă ai de gând sa faci tartinele alea ?

  Doi: De lansarea ei la Paris ma ocup eu, da ?

 2. Coana Rhetto, sa nu’ti fie cu suparare, da’ n’o sa fiu la lansarea cartii lu’ matale pentru ca ma duc sa vaz cu e cu Kronstadt’ul Noemiei. Bine, recunosc, si ca sa ma plimb cu noua masina a tatalui meu.

 3. Pe mine să nu mă inviţi, Rhetto-Genialetto. Doar neinvitându-mă pot să nu vin, căci aşa cere eticheta. Despre tartine nu-ţi fă probleme. Ar fi mai straniu ca în Triunghiul Bermudelor să existe tartine fără de lansare. Aşa că după ce ţi se va comunica, poate, numărul de neprezenţi vei putea să calculezi câte minustartine să nu faci. Sau totuşi vrei să faci şi să le mănânci în singurătate-ţi? La tartine aş veni şi neinvitată. Căci etichetele cad în împrejurări tentant culinare. Este?

 4. nu stiu altii cum nu sunt dar eu s-ar putea chiar sa nu vin. un exemplar pentru un nepurcel ca mine nu s-o gasi nici la paris, unde voi evita sa nu pun piciorul maine. cel mai putin interesant ar fi insa neparticiparea la o lectura publica pe faimoasa canapea marxista cu degustarea neinvitatilor dulci-acaju si sarati-piperati de mai sus si de mai jos de buna seama. la cât de nemâncat ma gândesc ca sunt, n-as putea rata ocazia sa înghit totul pe necitite.

  ehe, gaudeamus igitur, iuvenes dum sumus

 5. deci: confirm neparticiparea!
  🙂
  sau e mai corect: neconfirm particparea?
  si be): daca tot nu vin , vrea clatite, nu tartine!

  prietenii shtiu de ce!
  😉

 6. Dragoane, si al tau si-a luat una noua, dom’le ?
  Numai noi rulam te miri cum. Si te miri ce.

 7. @Deea: tartinuschko, vişinuschko: tartine sau bezele ? Sau mai bine amândoua, nu ?

 8. Rhetto,
  Acu’ fii sincera: NU speri sa nu venim, nu ? Si pretul n-o sa fie nici el în RONI. În ce n-o sa fie ?

  Ce te faci însa cu aia care s-au pus pe fabricat anti-materie ? Zdai seama ce e la ne-lansarea ne-chestiei lor: ne-tartine, ne-lume, neoameni adica…

  Poate nu ne spui care e firul povestii, cum nu se termina cartea…

 9. Musiu-Fandacsiu, răspunsul este „Da”. De o mie şi o sută de sute de ori „Da”. Păi!

 10. io o sa vin cand se va face filmul cu pisica de argint.

  dragoane, sper ca batranu si-a luat un reno, nu? superbe masini…

 11. Piticule, vorb-aia, a lu’ Johnny Cash:

  But I shot a man in Reno
  Just to watch him die

  Care e superba, pitice ? reno 4L ?

 12. deci practic, la dracu’. n-o sa vin, evident pentru ca fix maine n-o sa-mi gasesc ciorapii verzi de targuri si lansari de carte. mai abitir inca, maine mi se decalnseaza criza de tourette.

 13. Să nu vii! Mă bazez pe tine!

 14. m-ati ametit. eu vin, deci vin. si vreau tartina cu viezure ( barza, manz, varza, ranza). simt o irepresibila curiozitate sa testez nemijlocit decaderea in stare de rozatoare a nobilei feline si sa-mi soptesti la ureche, ooo, rhetta, cu ce nuanta de blond cendre ti-ai incoronat capsorul.
  ma pot ocupa si de un special device pentru lansarea instant a sindrofiei de la romexpo direct la paris, cu conditia ca musiualexandre sa semnalizeze cu baliza la punct fix, preferabil pe rive gauche.

 15. dragonule, kronstadt-ul nu e al meu, dar a fost al stramosilor stramosilor mei,
  mie mi-au ramas doar spinii:)

 16. Oamenilor, babelor, femei, bărbaţi şi de alte naţionalităţi, degustători de cultură şi tartine deopotrivă, dragi domni şi prieteni,

  Păi au rămas mai puţin de 24 de ore până la SuperNelansarea celei mai mari scriitoare nedebutante, încă în viaţă – Rhetta SuperMarx. Haideţi să haidem!

  Ce nu facem? Cum necum? Serios. Incertitudinea a distrus civilizaţii. Hotărâţi-vă-ţi! Poate îi pregătim Rhettei o petrecere surpriză. Tocmai când nu lansează ea romanul şi intră în dormitor să se culce, apărem noi cu toţii, inclusiv sus-anunţaţii drept iluştri absenţi în contumacie – bunul şi talentatul domn Pleşu, Mircea Însuşi Cărtărescul, precum şi distinsa Gabriela Adameşteanu.

  Noi aprindem lumina şi strigăm: Rhettaaaaaaaaaaaaaaa! Iar preşedintele în funcţie Traian Băsescu ţâşneşte de după canapea şi strigă cu putere din pieptu-i călit pe mările şi oceanele lumii: „Nobeeeeeeeeeeeeeel Nobeeeeeeeeeeeeeel!” Iar într-o mână are statueta de la premiile Oscar, în alta o medalie de onoare şi în buzunar un cec nesemnat în alb,care va rămâne alb ca semn al purităţii sentimentelor pe care i le poartă Rhettei Marx. Cât despre Nob(l)e(ss)l? Oblige.

  Ce ziceţi, sunteţi de acord? (Veta, Petronia, Vasile, Musiu şi Piti şi DragonulDragonilor şi toţi cei care n-o iubim pe Rhetta, pentru că o adorăm)…

 17. dulcedeea: n-am inteles!
  😉
  nu ne bagam!

 18. Aşteptăm o cronică de la eveniment. Nu se poată să treacă aşa, nebăgat în seamă de chiar organizatorii lui. Puţin profesionalism!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s