Scrisoarea deschisă a dlui Crin Antonescu adresată dlor Emil Boc, Marko Bela, Voctor Ponta şi Varujan Pambuccian

INTRO. Normal că prin relaţiile noastre am intrat în posesia scrisorii deschise a dlui Crin Antonescu. Normal că o reproducem. Normal că n-o daţi mai departe că e secretă. Normal că şi aşa mai departe.

„Domnii mei, Emil Boc, Marko Bela, Victor Ponta şi Varujan Pambuccian,

Aşa nu se mai poate. Ori încetăm războiul dintre noi şi salvăm România ori nu-l încetăm şi tot salvăm România, dar în anumite condiţii. În primul rând că românii sunt cei mai activi sexual din Europa. Să spună şi Dulcedeea. Ori asta ce înseamnă? Că producem pe bandă rulantă forţă de muncă ieftină. Cu această forţă de muncă ieftină noi putem să facem furori în Europa, ori nu. Să spună şi MusiuAlexandru. De exemplu: Dacă un român se duce în USA şi nu primeşte viză, nu-nseamnă că trebuie să stea acasă şi să se facă poliţist sau politician la Ministerul Dezvoltarii şi Turismului? Ba da. Să spună şi Rhetta Marx. Mai departe. În agricultură. În agricultură ori cultivăm numai spanac, pentru că verdele se vede bine din cosmos, ori numai salată verde, că şi asta se vede bine din cosmos. Asta ce înseamnă? Noi, liberalii, nu ştim, da’ să spună Veta Marx dacă nu-i aşa. În privinţa construcţiilor de maşini, partidul nostru propune să facem mai multe. Mai multe, dar mai puţine. Acesta este un principiu descartian al valorii. Adică dacă facem mai puţine e poluarea mai mică. Dacă facem mai multe e invers. Să spună şi Zâna Eficienţei. Apoi, mai sunt filmele. În niciun film românesc nu joacă Marko Bela, de exemplu. Nu mai zic de Pambuccian. Aşa că de ce ne mirăm că ne priveşte Europa în halul ăsta. Trebuie să pornim la treabă. Să păstrăm neîntinate valorile româneşti, cum ar fi slănina şi micii. Pentru că, asta este reala ieşire din criză: cultivarea pe scară largă a slăninei şi micilor. Acum un aparthe pentru Victor Ponta: Victoraş, fii cu urechile larg închise, şi când sună pedeleul ca să facem alianţă să-mi zici şi mie că tare m-aş băga să scot România din criză. Al vostru, Crin Antonescu”.

Reclame

5 comentarii

  1. Vasile, pai sa spun, atunci. Zic da, asa e. Si nu numai din Europa (studiul ala de care pomenesti tu a fost facut numai pe o cohorta de europeni, dar eu am mai facut unul, prospectiv si randomizat, pe tot mapamondul). Românii sunt cei mai activi din lume (talonati la mica distanta de busimani, dar n-au sanse sa ne treaca-n fata). Doar din regnul animal avem locul doi, dupa maimutele bonobo (desi diferenta nu e semnificativa statistic).

    De-aia m-au chemat în Europa, de la furorii aia de care zici tu.

  2. Ca tot romanul verde, vizilbil din spatiu, nu voi raspunde la chestiunea pentru care am fost invocata, ci ma voi baga in ciorba de spanac a stimabilei Veta. Viziunea clorofiliana a domnului Crin (scuze, nu m-am putut abtine) mi se pare extrem de ingusta si imi miroase a discriminare fata de lycopen, antocianina, antoxantina si caroten. Rusine, domnule Crin!

  3. ZE, fii eficienta si foloseste corect cuvintele. Se spune discrinimare!

  4. BadDragon, true, so very true. 🙂

  5. Da, da, Vasile, suntem amanţii Europei 🙂


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s