HOROSCOP 21 – 28 nov

VĂRSĂTOR. Trăiri şi întâmplări neagreabile: Muştarul se varsă pe pernă, curcanul pe care-l creşteţi de mic se cară, la poştă vă vin o veste nasoală: în plic găsiţi o cărămidă din sec 12 şi vi se spune că trebuie s-o mâncaţi. Mai ales în zilele de 25 şi 26 nov. Aveţi grijă. 

TAUR. Sunteţi timorat şi nu e bine. Pe 24 nov treceţi o bătrânică strada. Baba se transformă într-o zână. Ceva se va întâmpla în atitudinea dvs pe 27 nov şi vă va face să vă simţiţi mai puternic. Nu vă culcaţi cu zâna. E de lemn.

BALANŢĂ. Aveţi examen la geografie. Materia de studiat a fost nasoală, aşa că n-o să puteţi răspunde la întrebarea: Când va dispărea România de pe hartă? Nu din cuza unui cataclism, ci din cauza emigraţiei. Altă întrebare. Când se va vorbi la Bucureşti numai chinezeşte? Sâmbătă, 21, o tipă mişto va face o invitaţie. Oho!!

LEU. WW3 n-a început pe 11 noiembrie cum zicea baba aia. Aşa că veniţi-vă în fire, curăţaţi cartofi pentru salata de boeuf. Pe 24 nov soţia îşi pune bigudiuri, semn de nelinişte. Vedeţi care-i treaba, şi dacă nu e bună schimbaţi-o. Pe nevastă şi aşa mai departe. 

FECIOARĂ. Încasaţi de la cineva nişte bani. 300 de lei. 100 merge la întreţinere, 100 la „caiet”, adică la băcănia din colţ de la care cumpăraţi pe datorie, 100 la coafor, 100 vă cere ăla mic şi ultima sută o ascundeţi de soţ în chiloţi. Păi, au ieşit 500 de lei. Da, aşa e, aşa că returnaţi banii, ăia 300 şi aşa mi departe.

SCORPION. Rudele de la ţară vă întreabă dacă aţi cultivat canabis, ca să vină şi ei să-şi ia porţia. Nu, recolta de canabis n-a mers, aţi pus în schimb mărar. Un nepot dependent va veni cu cuţitul să vă facă felul. Pe 25 nov. Aveţi mare grijă.  

GEMENI. Pentru că infrastructura ţării este inexistentă, vă faceţi singuri infrastructură în bucătărie. Cum ar fi un pasaj suprateran şi un tunel care să vă ducă la vecina blondă mutată proaspăt pe etaj. Sâmbătă faceţi plăcinte cu mure, faceţi invitaţii la masă şi aşa mai departe.

SĂGETĂTOR. Probleme de identitate. Cine sunteţi? Cine sunt copiii dvs? Cine e nevasta cu care trăiţi de 60 de ani? Cine e administratorul? Cine e Traian Băsescu? Şi aşa mai departe până vineri, 26 nov, când vă cade o piatră în cap.

CAPRICORN. Construcţia parcării din Piaţa Universităţii ar putea fi sistată, pentru că s-au găsit vestigii din sec XVIII şi unele vă aparţin pentru că nativii sunt nemuritori. De ex: Trei sticle de Cola, o ţeavă ruginită, o pălărie din tablă, un dulap care latră, un volum de Cărtărescu şi aşa mai departe.

PEŞTI. Ştiţi bine că abia în 2015 vom intra în zona euro. Aşa că economisiţi euro oricând şi oriunde. Până joi, 25 nov, când sunteţi invitaţi la un ceai. Moneda de un euro vă va scăpa în ceai, o veţi înghiţi şi aşa mai departe. Altfel, sănătatea este perfectă.

RAC. Toată săptămâna veţi fi înconjurat de copii. Cu ei la Peleş. Cu ei la Bran. Cu ei la mare. În sfârşit, nu găsiţi locul în care să-i aruncaţi. Un succes, ceva remarcabil sămbătă, ceva cu un copil şi un cărucior de invalid în care sunteţi dvs şi care scapă în canal.

MALAGAMBA. Probleme cu reducerea arieratelor. Nevasta vă bate la cap: Că arieratul nu se mai scoală, că vecina se uită chiorâş la arieratul dvs. O stare de nelinişte. Mergeţi cu arieratul la medicul de familie. Omul zice că sunteţi impotent. Până vineri.

Reclame

11 comentarii

 1. na ca mi-ai facut pofta de ciocolata arierata… ia sa fac io o ceafa de porc.

 2. Vasile, pot sa trec la Balanta pe douasunu ?

 3. Da, Musiu!!!

 4. Oho, Piticule!!

 5. merci, domnule rechinroll, stiam eu ca argila bate l’orealul.
  stii cumva daca mi se intoarce curcanul pana la craciun? c-aveam niste vin cu care sa-l magnetizez si l-as da la schimb pe-o placinta cu mure.

 6. pfhaaaaa.. bai rechine, mercic bucu
  ca nu mai gaseam cartea cu Levantu a lu pletosu.
  stii cum e… pui berea pe masa si ramane o pata de aia rotunda ca cum ar avea berea bere pe fund.
  da cu fete nimic nimic saptamana asta la capricorni? pai ce facem? iar umblam cu guleru negru?

 7. mincinosule!

 8. Cu fete e sapta viitoare, coreene, ca nu merge mereu si asa mai departe!!

 9. Ce-i cu tine, Anaid?

 10. m-am indragostit de-un nemuritor Vasile! e grav?

 11. Hallo,s-aude ceva cu horoscopul cela ?Ai?Ca vreau s-o pun de mamaliga.Si nu stiu,s-o fac sarata sau dulce,cu miere.Mamaliga,de,nu mustarul.De!Haidi,haidi,s-a termenat odihna de-ameaza-la treaba!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s