Când tragedia trece de apogeu.

Când tragedia trece de apogeu.

Babelor,

Vă zicem mai an de vecinii noştri de sus, trei cretini care au formaţie pe nume Aeroport. Ei bine, astăzi, mergând eu să arunc gunoiul în apartamentul doamnei Dragotescu, am observat cu oroare că în apartamentul lor tocmai se muta un al patrulea individ. La fel de monstruos ca ceilalţi trei – o apariţie grotescă, dominată de o pălărie verde, austriacă, şi de o pereche de ochi blânzi de copil zevzec – acest tânăr m-a salutat încercând să pară simpatic. N-a reuşit, drept care a încercat să-mi vândă un bilet la Bon Jovi. N-a reuşit nici asta, drept care m-a salutat din pălăria oribilă şi s-a rostogolit pe scări în sus. Peste nu multă vreme, apartamentul care găzduieşte formaţia Aeroport a devenit sursa unor zgomote care, la un loc, păreau să încerce să alcătuiască un cântec. Din câteva discuţii cu alţi vecini înspăimântaţi, am aflat că cei patru oligofreni au promis să îşi ia sală de repetiţii abia atunci când vor intra în topul de la Radio Guerrilla. Eu una mi-am făcut patru sute de conturi şi i-am votat. Faceţi-vă şi voi măcar un cont şi acordaţi votul vostru formaţiei Aeroport şi detestabilei piese Simona Ionescu. N-o să vă pară rău (deşi nici bine, probabil), dar veţi salva sau măcar prelungi nişte vieţi. Rămâne de văzut ale cui.

Vă pup,

Rhetta

30 comentarii

 1. in nici un caz .

 2. sunt trupe mai de soi decat aceasta .

 3. Valeria, n’ai inteles nimic. Votul e pentru ca sint galagiosi, nu pentru ca sint buni.

 4. Valeria, de-acord cu Dragonul Rău. Există trupe mult mai bune: Rolling Stones, Pixies, Sonic Youth, Omul cu Zarzavat. Doar că ăia nu ne stau pe cap, nu?

 5. Babo, iti dai seama cum ar fi fost sa fii vecina cu Slayer sau Obituary? Faceai 800 de conturi sa votezi.

 6. sunt trupe mai de soi decat aceasta .

 7. unde pot sa votez si eu melodia intreaga, adica cu toate minutele si sa se invarta rotzile alea de la downloadhelper? some yahooanswers?

 8. Dragoane, noutatea e faza cu zestrea, dar în rest mi se pare că ajunseserăm la concluzii similare pornind de la acelaşi text: termen juridic pentru un fel de compensaţie. Mulţumim lui Pinocchio.

 9. pai…Petronia, nu’i etimologie daca nu descoperi de unde vine, din spuma caror cuvinte se naste. Cica la zestre’i zice’acu, in greaca asta noua si desalata, proica. Hmmmmm… suna mai bine prikoon. Are sonoritate de chestie serioasa, cu care nu te joci.

 10. Fiindcă din cauză de dublu „o” seamănă cu bazooka. D-aia.
  Dragoane, sper sincer că nu sunteţi pe-afară.

 11. tocmai vin de afara! bai, voi stiti ce e afara. stai sa respir… e un crivatz cumplit. am iesit dupa tzigari si m-a luat vantu si m-a dus pana in rahova. nu iesiti din case! repet. nu iesiti din case!

 12. Pitice, nu ieşim noi din case, pleacă ele din jurul nostru. Stau la ultimul etaj. Sunt un explorator polar căruia-i tremură cortul.

 13. heh? cum adica esti un urs polar caruia ii tremura curtu? nu inteleg nimic…

 14. ba noi am fost afara pina nu de mult. Si nici macar nu mi se pare asa de rau. Nu ne’am mai plimbat de mult prin ploaie cu asa placere si fara sa simtim lipsa umbrelei. Afara e nashpa numai pentru fricosi si frigurosi.

 15. fricosi si frigurosi ca petronia. face de ras ursii polari.

 16. tocmai vin de afara. e o vreme care imi aduce aminte de copilarie. m-am jucat cu stropii de ploaie, mi-am fluturat paru in vant. adorabila atmosfera. chiar am alergat dupa un caine ud! am alergat pe scari in casa am deschis greamul. ca sa privesc si de pe canapea!

 17. Pitice, eu cu temperaturile scăzute nu am nici o problemă decât dacă sunt ale mele şi scad sub 37 de grade, că înseamnă că mor. Vântul e problema: nu ştiu cui i-e prieten, dară mie duşman este.
  Şi vreau zăpadă! Ce drac de iarnă-i asta? Pitice, ai mers vreodată 10 km prin zăpadă până la genunchi, la -15 grade? „Mers” înseamnă deplasare folosind picioarele, nu maşina.
  Am o întrebare care face parte dintr-un diagnostic: mai are cineva din Orange probleme cu telefonul, în sensul că aparatul refuză cu încăpăţânare să efectueze sau să primească apeluri?

 18. incearca de pe terasa blocului. sau urca pe un deal maricel. pfffffh… orange…

 19. Sunt pe terasa blocului. Semnalul e perfect, dar nu vrea să sune decât la 112. Încerc să n-o iau ca pe un semn.

 20. zi-mi unde ai nevoe. ca sun io. doar am vodafone naiba…
  sper ca nu ma sunai pe mine. nu?

 21. Îh. Nu vreau secretar, vreau telefon. E ca atunci când nu te poţi mişca şi te apucă toate mâncărimile şi foielile: doar ideea că nu poţi e de vină.
  Problema-i că chiar trebuia să sun. Nici măcar mesaje nu trimite.

 22. bai, nu stiu ce sa zic. tot ce poti face, e sa stai in fund si sa bei o bere. mereu ajuta.

 23. Mai puţin dacă ai ficatul gras.
  Mda, sunt un drac furios zilele astea.

  Stau întinsă şi beau alte chestii. Dar ideea e bună.

 24. Io zic ca ale lor :))

 25. Mda. E telefonul. Încep să dau o nouă definiţie sintagmei „săptămână de căcat”. „Şi mâine e o zi” începe să semene a ameninţare.

 26. io ti-am zis sa nu iti iei iphone. cum a plouat un pic pe el, am pierdut legatura. acum o sa imi fie dor de tine….

 27. Mă. Nici măcar nu sunt surprinsă. Am trecut de etapa în care mă mir. Acum pur şi simplu înregistrez fiecare găleată cu căcat care-mi pică-n cap, cu o stare catatonică. Ca atunci când ceva doare prea tare sau când vântul bate prea puternic: te opreşti şi aştepţi să treacă dracu’.
  Şi nu s-a terminat săptămâna. De aia zic că mă sperie crezul lui Scarlett O’Hara.

 28. scarlett johanson o cheama. nu o’cara. vezi chiar pe imdb. te pricepi si tu la filme….

  eu chiar azi trebuie sa vad filmul „an education”. punem pariu ca nu il vad?

 29. Nu punem, pentru că sunt de acord: în momentul în care dai „play” se strică dvd player-ul. Sper că o să încerci să-l vezi la dvd player, că e mai grav dacă ţi se strică laptop-ul.

 30. :)))


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s