HOROSCOP, 12 – 19 dec

CAPRICORN. A dracului săptămână. Pur şi simplu nativii nici nu înaintează nici nu dau înapoi din niciun proiect, sentiment, dusul gunoiului sau întâlniri cu fetele. Cu soţia eventual. Marte nu prea e preieten cu Capricornii zilele astea, aşa că totul stagnează. Joi, 16, ceva cumva într-un pahar de pe noptieră şi aşa mai departe.

VĂRSĂTOR. O săptămână de crize reale. Reconsiderarea multor proiecte personale. Varsătorii nu mai cred în ce-au crezut până acum, îşi dau seama că unele proiecte sunt greşite. Pe 14, trei ceasuri rele. În unul din ele veţi primi o vizită de la Emil Boc.

PEŞTI. Multă plinătate cu prietenii, o săptămână dominată de înţelegere. Lipsa banilor nu contează. Este momentul în care mai concepeţi un copil, probabil pe 15. Îl veţi numi Julius Mititelu.

LEU. Nu mai e mult şi vine Moş Crăciun. Din toţi rărunchii vă doriţi ca anul 2011 să fie mai bun, să vă rezolve problema cu casa. Aşa va fi. Colecţia de timbre se destramă. Seria Moş Ion Roată şi Unirea se transformă în Moş Ion Iliescu vine de la Moscova. Un buchet de flori cumva.

FECIOARA. Mult scandal la serviciu. Şeful e dat afară, rămâneţi singuri pe mai multe posturi. Vă ajută o femeie. Din păcate, problemele din spate, cele lăsate neacoperite, nerezolvate nu vă dau pace. Aşa că o excursie la Hunedoara vă va prinde bine.

TAUR. O bicicletă. Aşa se arată. O săptămână ca o bicicletă. Adică uşoară, pedalată între una alta, cu şaua pe femeie, cu spiţele rupte, cu lacăt pe frână şi furată la final. Deci va fi un dezastru pt dvs. Atenţie mare.

BERBEC. Intervine norocul. Stările dvs sufleteşti alternează cu stările femeii la care ţineţi. Da, dar n-aveţi bani. Împrumutaţi de la vecin un milion. Vecinul e hoţ, zice: Îţi dau, dar mă laşi să mă culc cu nevastă-ta, că aşa am văzut într-un film cu Robert Redford. Ce faceţi? Ce spune guvernul într-o situaţie ca asta?

GEMENI. Trebuie să vă recuperaţi copilul. A intrat într-un borcan de etnobotanice şi scuipă de acolo pe toţi cei care trec pe sub balcon. O flegmă se lipeşte de noua statuie a lui Carol. Carol se dă jos de pe cal şi-l pocneşte pe băiatul dvs. Pe 16. Grijă mare.

LEU. Săptămâna asta va fi ca o melodie de Gigliolla Cinqueti. Uşoară, frumoasă, cu rezolvări paşnice, chiar dacă fără banii care vi s-au promis ca să vă cumpăraţi un cal. Mergeţi la Buşteni. La schi? La săniuş? Nu ştim.

SĂGETĂTOR. Mult menaj, până pe 18. Sunt pregătiri de sărbători. Aveţi invitaţi de seamă: Gigel, Marinel, Bobel, Ninel, Florinel şi Dudinel. Un semn pe finalul perioadei de la o gagică din Focşani. Nu rataţi, că e meşteră la pat.  

SCORPION. Frustrare se chiamă sptămâna asta. Pentru că porcul v-a rămas mic şi nu-l puteţi tăia, că nevasta s-a măritat cu vecinul şi aşa mai departe. Cumpăraţi-vă un plop şi creşteţi-l în casă. Asta înseamnă fericire.

ION ILIESCU. O săptămână bună pentru bătrânul care mai conduce şi acum România. Bravo lui, că nu-l poate atinge nimeni şi nici nu se vrea.

9 comentarii

  1. Adică cu curul în șapte luntre :)) (la taur)

  2. Da!!!

  3. ca ce chestie sa fiu prieten cu marte? nu sunt bai! si de ce merge fecioara la hunedoara dar io am pahar pe noptiera? rechine rechine….ai inceput sa zici horoscopul ca la meteo.

  4. mda. din criza in criza, ce sa zic. sa-mi dati sa musc telul zanei, sa nu ma inec pe aici, ca iar iese balamuc.

  5. noemi e rrom.

  6. noemi e rhum si havane.

  7. atunci sa o bem si sa terminam cu acest chin. ach, ce as bea un rom… chiar si ruseika sa fie… as ucide pentru un rom.

  8. PITICULE TIE ITI TREBUIE O PALINCA CU ARDEI IUTE.

  9. mie-mi trebuie niste gagici.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s