Să aruncăm link-ul în ograda vecinului

Oamenilor,

În zilele astea în care nu am scris nimic pe aici am primit de la Veutzu o chestie. Nu ştiu cum să-i zic (el îi zice bulgăre de zăpadă, dar dacă folosesc cuvintele astea mi-e că o să credeţi c-am fost la bulgăreală regulamentară, cu cazemate şi provizii şi prizonieri şi schimburi de prizonieri şi trădări şi răzbunări omătoase etc., ceea ce nu vreau să credeţi). Că leapşă nu e, cum bine recunoaşte. Că postare în comun iar nu e, simultaneitatea fiind înlocuită de succesiune (asta ca să vedeţi că nu mi-a scos zăpada toate cuvintele din cap. Care zăpadă? Chiar, care zăpadă?…) Cea mai apropiată paralelă care-mi trece prin cap pentru chestia lansată de Veutzu în direcţia noastră este o declaraţie de prietenie sau cel puţin un fel de pact de neagresiune, concretizat în aplicarea semnăturii pe pisică şi aruncarea în ograda vecinului spre semnare mai departe.

Dacă am priceput eu bine regulile (ceea ce nu-i garantat, având în vedere zăpada… Care zăpadă??) trebuie să preiau postarea de la Veutzu. Cam aşa adică:

„voi pune mai jos link catre mine, apoi catre urmatorul blog. Autorul acestuia preia postarea mea (care deja are linkuri spre mine si spre el) si adauga un link spre alt blogger, care la randul sau – pastrand cele trei linkuri precedente – pune link spre un altul, si tot asa. Bulgarele se va rostogoli la vale, castigand substanta cu fiecare blog pe la care trece. Daca la inceput postarile vor avea numai cateva linkuri, in curand acestea din urma se vor inmulti vertiginos, iar bulgarele va ajunge urias, tragand dupa el toti bloggerii care participa. (Sa nu lasam stricatorii de distractie sa ne descurajeze. Daca bulgarele ajunge la un suflet hain care nu-l da mai departe, poate fi redirectionat de expeditor pe alta ruta, nu-i nicio problema.)”

Pentru că Veutzu ne dă şi un motiv pragmatic, deci foarte bun, să aruncăm pisici bulgăreşti (derivat din bulgăre, nu din Bulgaria. Chiar, ce poate fi mai tare decât o bulgăreală în Bulgaria? De investigat. Care zăpadă?!)…

„Ciudat insa, cu cat bulgarele de zapada digitala va capata mai multa viteza la vale, cu atat blogurile inscrise vor urca mai ametitor. Asta fiind unul dintre efectele usor de prevazut si fara sa fii Nostradamus ori Hancu, insa in mod cert vor exista si altele imprevizibile. Iar acestea vor fi cele mai interesante si, datorita lor, poate chiar vom afla ceva nou despre net, blogosfera, univers sau, de ce nu, Elodia.

Asadar… Veone, regretand ca nu poate pune link spre toate blogurile care-i plac, le face cu mana Surorilor Marx.”

… şi deoarece cunoaştem un blogger cu pisică şi acesta ne este tare simpatic, vom arunca postarea mai departe Dragonului, aka Bad Dragon aka Marius Badragan aka Omul Anului 2010. Cu menţiunea că nu ne interesează să aflăm ceva despre Elodia, dar dacă apare ceva despre Atlantida nu ne dăm înapoi. Avem încredere că se va descurca mai departe cum o şti, construind o turbină a cărei evacuare să lanseze pisica – bulgăre de link-uri undeva departe.

7 comentarii

  1. Ce titlu haios, Petronissima 🙂

  2. Unde umbli, Dulcedeea?

  3. Adică, di ce, Vasili, Vasili, ti-i un picuşor dor di mini? 🙂

  4. […] aici si nici nu paream foarte convins sa ies prea repede din amorteala. Da’ iata ca ma obliga Petronia sa o […]

  5. Surorilor, daca vreti neaparat publicitate atunci eu va dau un link la blog pe site-ul WIKILEAKS ca sa intre la 12 noaptea peste voi in casa Fox Mulder si cu Scully de la F.B.I. Sa va aduceti si voi aminte de tinerete, cand ascultati Europa Libera si Vocea Americii la aparatul de radio cu butoane rotunde, ca de aragaz – si de aceeasi marime. Cum instigati vecinii de pe scara la revolte impotriva Conducatorului de fiecare data cand se lua lumina. Cum va cauta pe la servici Securitatea ca sa va verifice daca nu cumva sunteti cartite M.I.5 Cum fugeati amandoua peste granita, in Ungaria, in Cehoslovacia, in R.D.G. si cum v-au arestat aia de la S.T.A.S.I. pentru escaladarea Zidului Berlinului tocmai cand vorbea de la tribuna tovarasul Presedinte Erich Honecker.

  6. […] acum, blogarele a plecat de la Veone si a trecut pe la Surorile Marx (in persoana Petroniei) si la Badragan-ul sus mentionat. ‘tata […]

  7. […] acum s-a plimbat pe la Veone si a trecut pe la Surorile Marx (in persoana Petroniei), la Badragan și […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s