Blogger cu carte.

Babelor,

Unul dintre cei mai tari bloggeri din țară a scos o carte. Nu, nu Bobby Voicu, care a încetat să fie om și a devenit blog, și nici Tudor Chirilă, și nici măcar Umbrela Verde. De fapt, cei trei numiți nu sunt bloggeri tari, așa că nu știu de ce îmi pierd timpul cu ei.
Nu, bătrânele mele amice; autorul cărții este nimeni altul decât Bebe Mircea. Al cărui blog se cheamă Bebisebi, ca să ne aiurească.
Detalii, aici.

PS: Mircea este singurul copil din lume care știe cum arată Dikembe Mutombo, lucru pentru care surorile Marx o să îl aprecieze pe vecie. Și pentru că este un copil drăguț, frumos, inteligent și bine-crescut.

Vă pup,

Rhetta

Anunțuri

2 comentarii

  1. Ura! Bebisebi, chiar ieri vorbeam de tine şi îţi cântam ode pentru chestia aia cu Mutombo. (Pentru cei care nu ştiu, Bebisebi este probabil cel mai tânăr pompier din istorie, ne-a salvat pe toţi de la incinerare când Rhetta a avut un puseu de piromanie.)
    Acum e cazul să te lăudăm şi pentru carte. Foarte bine, să creşti şi s-o citeşti cu spor, zicem. O s-o citim şi noi posibil, deşi indicat ar fi noi să nu mai creştem.

  2. Multumesc pentru cuvintele frumoase si aprecieri. Acuma ce sa zic, coplesit si ametit de atatea vorbe mari, sper numai sa va placa atat de mult cartea incat sa va fie ciuda ca nu m-ati laudat inca si mai mult:)


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s