Aşteptări

Oamenilor,

Fără prea multe cuvinte pentru că mă pregătesc să asasinez nişte vrăbii, în seara asta avem galerii. Aştept aceeaşi bună organizare concretizată-n hărţi şi programe împrăştiate prin oraş. Aştept ploaie. Aştept să mi se usuce tricoul de la ploaia de ieri şi se facă ora zece. Şi cam atât aştept, că chiar nu sunt o babă aşteptătoare.

Deseară să fim şobolani de artă!

Anunțuri

19 comentarii

 1. cu cat zici ca nu astepti prea mult, cu atat ai mai multe asteptari grele.
  galeria ar fi un loc de trecere si in acelasi timp de intalnire sau/si de meditatie. daca pui in el obiecte si multi oameni, porumbei, caini, vrabii, iese de-o galerie comerciala. daca insa o presari cu tablouri, cani de cafea, pictori, poeti, usor miros de tutun de pipa, cataloage, reflexii culturale, ocheade, doamne elegante, o farama de flirt, petronia in tricou ud, tineri galagiosi, hohote neasteptate, sssst, umbrele inchise si zambete interioare, ai o galerie de arta. sa-nceapa odata ploaia aia care te trimite-n galerii de arta, pare a spune petronia noastra

 2. Nu. Nu. Nu. NU.
  Nu poţi să meditezi la nimic în timp ce fugi după porumbei şi după tine fuge-un câine. Sau na, poţi să meditezi la lanţul trofic, dar nu e prea vesel. Nici chiar cu tricoul ud. S-o fi punând momentan ca perfomance activitatea asta, la fel ca şi crimele care i-ar urma, dar parcă epoca artei cu artişti morţi pe baricade s-a cam terminat în Romantism. So passe.

 3. exact si intocmai, in Romantism cainii erau boemi si meditativi, se deplasau la pas si in trap marunt, aveau dinti de lapte si cantau frumos la mandolina daca chiar trebuia. cu timpul uite unde am ajuns. si din vina cui?
  eh. da, petronia, introducerea mea despre galerie era un memento istorico-etimologic. fraza urmatoare aduce lucrurile in evul comertului, dupa care revin la aspecte culturale mult iubite de noi. totusi, in ce ma priveste, nu mai mult decat ciorba de varza, miam-miam.

 4. Petronia, epoca artistilor morti pe baricade se termina cu moartea baricadelor, recte când se toarna, postmodernist si afanisit, asfalt peste piatra cubica.

  Soupe aux choux de culture, sa nu uitam de galeriile cu conotatii underground.

 5. alexandre, suflet candriu, cine sa te-nteleaga cu referintele tale 68iste… asfaltul e chestie de politica, nu-i asa, mon chou.

 6. 🙂

  Aşa-i, voturile au mers mai mereu către caldarâmgii, însă ăştia nu prea rezistă la criblură, aşa că asistăm la un şift dă paradigmă, politica devine o chestie de trotuar. Mai nou. Nu ?

 7. „Nu. Nu. Nu. NU.” marcspetronia mai sus zicea. mi se pare ca se potriveste
  ca o manusa trasa de alta manusa cu textul asta

 8. pff, de ce nu pot pune link-ul asta ?

  „http://www.youtube.com/watch?v=_XsP4lAKAls „

 9. ipsilon si sesam, subliniatz cu rosh linkul mieu, acum !

 10. They tried to make me go to rehab’, I said „No, no, no”.

 11. Alecule, este mai degraba vorba despre un stift de paradigma, daca’mi permiti.

  Petronia, in asentiment cu matale noi am facutara azi o cura cu Gaudi la fata locului. Urmata de o cura cu sangria la spatele locului. Despre care iti povestim curind la o cura cu merlot, ceva, la locul nostru obicinuit. Nu de alta, da’ ni se facu dor monstruos.

  Ave Petronia, dracos te salutant 😀

 12. :lol:, Dragoane

 13. faceti loc, lume! sa ivit balaur. ca câr ca mâr, ca mananca numa’ gaudii si bea numa’ sânge in spatele blocului. vade retro ! te-oi lovi cu sabia. pana la os. auzi la el, dor. monstruos !
  (pfui, l-am speriat rau. s-a dus)

 14. da, si? ca unde-i bara dintre s si a? am lipit-o-n garda palosului, na. si-acum ma-ntorc s-o pun la loc. nici tipenie pe-aici. daca vede cineva balauru’, sa-i zic-asa: ma balafré, maa, ian du-te-n gradina lu’ gauditza si cauta gasteru’ acela care-ti seamana. luati-va la lupta. care din voi va razbi, la mine sa vina, harcea-parcea-hoop sa-l fac. da’ sa bata usor la usa, ca omu’ mai face siesta.

 15. Varzădeculturăcuaccentmoldovenesc, nu, cu Dragonul şi Dragoana lui numai io am voie să mă bat, în sticle ne luptăm de obicei. Adică nu-s de obicei sticlele alea, ci de vin. Eu lovesc mişeleşte cu turtă dulce.
  Acum, spre deosebire de Camelia Jordana (cât am băut frate în seara asta de văd dublu? Şi dă eroare de fiecare dată?), eu port ochelari relativ frumoşi şi păr scurt. Şi zic „nu” o dată în plus faţă de ea, probabil din cauză că sunt mai a dracu’ – dovadă că ori îmi dau haina jos ori o ţin pe mine, nu stau aşa nehotărâtă pe malul lacului. A, şi nu pot să cânt nici călcată cu tramvaiul.

  Dragoane, până veniţi voi înapoi cred că redevin şi eu babă cumsecade, pentru că am zilele astea nişte apucături ceva de speriat. Zău. Cu drag cât de curând se poate de ambele părţi, punem de-o nouă bătălie memorabilă. 😀

  Alexandre, da, ai dreptate şi-mi place cum urmăreşti istoria baricadei. Dar trebuie să recunoşti că nu ştii toată situaţia: cu spărturile de asfalt care umplu Bucureştiul peste tot putem construi berechet baricade cel puţin la fel de eficiente ca cele din piatră cubică.

 16. Ntz, Petronia, cu alea se construiesc transee. Si cuiburi de mitraliera, am avut eu subiect la examen cuibul de mitraliera, când am absolvit armata.

 17. Însa eu lovesc miseleste cu – spre o pilda chiar acum – un Grand vin de Bordeaux. Cap de Faugères 2004. E un Côtes de Castillon.
  E ca-i miseleste sa lovesti asa ? E ?

 18. Păi şi-n faţa tranşeului nu pui o baricadă, să nu-ţi intre gloanţele duşmane-n ochi? Or fi schimbat instrucţia de pe vremea mea. Cât despre lovitură, da, de-a dreptul musiualexandresc de mişelească. Să-ţi fie de bine.

 19. doamna marxpetronia, pe mine nu ma intereseaza, cand vad un balaur, il tai. zau ca n-o fac expré. asa m-a nascut mama-natura cu sabiutza sub piele, ce-s iou de vina daca am iesit ast fel, prost? ca nu stiu nici sa pun un link aici. prima oara nu se vedea nimic, a doua oara mi-a scapat mana in reflex spinorial. da’ cu magia dumitale poti sa le stergi pi toate ca acum se vad si e rusine, chiar te rog, ca sa nu se prinda si nou-venitzii ca ce prostalau mai e si varza asta.
  acuma numaratoarea. ai zis de 4 x „nu”, am pus-o pe jordana sa zica de 4 x „nu”, sa fie la unison si exact. da’ nu. acuma ca tu ai al cincilea element. nimeni nu te poate egala.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s