Alte câteva lămuriri

Babelor,

Citesc mai jos cum că aș scrie la nuș ce revistă. E postată și o poză făcută cu vârful pulii, care cumva se vrea o dovadă. Și într-adevăr, în revista cu pricina chiar există câteva articole semnate de mine.

Și stau și vă întreb: voi chiar credeți că eu am timp să mă ocup de așa ceva, când n-am nici măcar paișpe secunde ca să-mi fac o tartină cu telemea? Come on, babelor. în ultimele luni am zburat prin toată lumea ca să fac pace, război și bani; alaltăieri eram la Tripoli, într-un bar urât și prăfuit, dând pe gât un pahar de whisky împreună cu doi dintre miniștrii lui Gaddafi. Azi am jucat golf cu un magnat kazah, după care am vorbit la telefon două ore cu Rupert Murdoch, pe care l-am convins să închidă unul dintre cele mai bine vândute ziare ale imperiului său, News Corp. Mâine plec la Tel Aviv, de unde voi zbura în Malaezia, staționând pentru câteva ore în Pakistan, unde voi avea întrevederi cu câțiva bărboși de la serviciile secrete, despre care vreau să aflu dacă sunt proamericani sau nu. Sper să fie, că altfel va trebui să iau măsuri.

Și deci, în toată tevatura asta, toate aceste drumuri prin istoria care tocmai se scrie, eu aș avea, pretinde Veta, destul timp ca să bag 2000 de semne despre un local cu scaune de fier și un film despre becuri și motorete? Și voi o credeți? Tztztz!

Vă pup,

Rhetta

Reclame

30 comentarii

 1. hai rhetto, nu te mai eschiva, te crezi bute?

 2. Rhetta, cred că cea mai bună dovadă contra ar fi să ne împărtăşeşti cam ce-ai discutat şi mai ales ce-ai făcut cu miniştrii lui Gaddafi. Sau cu cât l-ai bătut pe ăla la golf. De fapt cred că ştim cu toţii că cea mai bună dovadă contra e chiar ziarul de azi, pentru că tu nu ai fi plecat din barul ăla fără o cheie de 22, ori din poza ataşată văd că nu.

 3. am batut din palme vro cateva minute si douazeci di parseci, da ci frumuoasî sî puternica iesti. ai avut ecou?
  da’ acuma, ca toata lumea întreaba „aveti aia cu rhetta butler” la chioscurile de pe lînga academia catzavencu, cine naiba crezi ca mai vine sî citeasca pi surorilemarx, petromarx s.a.m.d.? concurentza diloiala

 4. Cine vrea s-o urmărească pe baba care aruncă cu scaune de 90 de kile printr-un bar, să vadă unde stă. Adică perverşii, ceea ce înseamnă că suntem în alertă.

 5. Faut pas foutre la merde.

  Adica ce vrea domnu’ cu stare civilă amnezică, să fim şi noi deîmpărţiţi în Academia Surorilemarx, Surorilemarcşii şi Şevarnadze, sau Kamasutraze ?

  E-te. Ce n’est pas notre genre.

 6. momentum. care e intelepciunea ultimelor doo comuri?
  daca vreti sa vorbim, atunci mai bine despre arta veche în grecia.
  in franceza frîncilor, „lard ancien en graisse”.
  dar sa revenim: care e legatura dintre chiori, amnezici, pervesi si kamasutrezi? nu precep ce voi lesne pricepeti

 7. @cumziceai?: grăsimea e un subiect prea uşor de discutat în franceza italiană, hai să dezbatem mai bine şansele lu’ Scarlett O’Tsukahara să încurce varianta tipărită a chestiei cu Rhetta Butler cu cea online. Despre înţelepciune nu putem, ne trebuie cunoştinţe de groenlandeză dinamică pentru asta.

 8. cumziceai,

  în franceza artei vechi din grecia mezoasiatica se zice asa:

  de l’art ou du cochon.

 9. ziceam „sa revenim”. vorbesc cu peretii? noi vrem raspuns. macar la aia cu perversitatea amnezica. bat tactul cu destu’, astept

 10. Perversiunea e ca-l bati pe tac’tu cu destu, aia e.

  Care era întrebarea ?

 11. ba se zice „lard du cochon” sau, cu voia dumitale, l’art du cochon.
  pen’ca „udu” nu suna frumos, vezi bine.
  totusi, raspuns la conexiunea subtila dintre termenii de mai sus, vrem sa aflam

 12. sa ma repet, daca interesul natiunii o cere: in doua comuri de mai sus e vorba despre 1. nivelul de alerta la perversitate, 2. „pas foutre”, amnezici si kamasutre.
  nu vad unde bateti

 13. Udu nu suna frumos, sunt de acord. Ubu suna mai bine. Ubu rege. Ubu roi, cu voia dumitale.
  Acuma, „pas foutre…” nu vrea sa spuna „ne pas s’en foutre”.
  Sper ca e clar.

 14. ‘ai domni mosnegi si domnisoare babe, nu va dati disparuti precum madam gondwana, c-am glumit. daca v-ati kamasutrezit, sa bem o cafea.

 15. Nu stem disparuti, stem furtivi.

  Un zahar, lapte nu. Mersi.

 16. fara zahar, cu un stropisor de lapte degresat. auzi, stii ca baba ikea primeste vizite mondene la ora 10, fug sa prind loc pe canapea. are si gustari cu somon norvegian afumat cu lemn norvegian de la beatles. poezie si muzikie. m,m, te pup. transmite ororile noastre matinale babei petronia.

 17. ce liniste.
  lumea creaza. piticugrs e in concediu. „soarele s-a topit si a curs pe pamant”.
  acum ca te-au ales academiciana, rhetta, tu trebuie sa stii: cum citim revista aia prin internet? fara sa platim, pentru ca suntem pirati.
  daca in turneul tau pe la marile personalitati ale lumii treci si pe la noi si nu ne gasesti, sa stii ca locuinta noastra de vara e la avignon, langa „bar du off”. sunt aici unii care se agita pe scena in timp ce teatrul lumii se invarte in jurul lor, cu noi cu tot.

 18. E linişte fiindcă toată lumea e ocupată cu câte ceva, hieronymus. De exemplu, eu sunt ocupată să mor de cald şi să pregătesc răzbunări crunte de dincolo de lichefiere împotriva Soarelui, care nu înţelege că termostatul pe care i l-am făcut cadou în primăvară nu avea degeaba gradaţia de 25 de grade Celsius scrisă cu roşu şi marcată cu „stop”. Era bine dacă era „soarele s-a topit şi a curs pe pământ”, dar e „soarele se topeşte şi curge pe pământ”.
  Rhetta şi Veta pregătesc probabil revanşe crunte una împotriva celeilalte la chestia aia cu sporturi de pe Kiseleff, fiindcă de două zile Rhetta joacă baschet şi Veta fotbal de masă de mai e puţin şi se dărâmă blocul.

 19. Eu sunt ocupat cu un tirbuson, spre o pilda.

 20. Si cu misterioasele cai wordpressiene.

 21. si eu.

 22. am revenit. va ia dacii…

 23. Pe naiba. N-ai nici pâine nici sare-n casă, ce naiba să mănânci ca să ai forţe să ne spulberi?

 24. Are, Petronia. Are o felie verde de parizer în frigider. Una din aia cu penicilina, stii, gen everything in your friddge turns into a science project, cum spunea Tom Waits.

 25. si nisip in……..chiloti.

 26. Drace, înseamnă c-o să fie radioactiv deja… Să ne blindăm, zic. După o sticlă de vin.

 27. Piticu poarta string, singurul avantaj e ca n-are unde sa intre nisip sub o atzica.

  Vremuri… înainte trageai de costumul de baie ca sa vezi un poponet, acum e invers.

 28. eu port string!?

  de aia pierd banii pe care ii pun in buza slipului cand merg la bere?

 29. Mdeah. Pune si tu un card. Da pune-l cum trebuie si sa nu mergi cracanat.

 30. „America poate deveni ortodoxă deoarece americanul de rând este un om foarte religios în felul lui: aproape în fiecare duminică merge la o biserică, face acte de caritate şi îşi mărturiseşte credinţa chiar şi pe bacnota lor, pe dolar: „In God we trust”. Iar dacă apare undeva scânteia Ortodoxiei, are toate şansele să aprindă focul credinţei. Atunci când cineva, oricare ar fi credinţa lui, întâlneşte un creştin ortodox adevărat, care are rugăciunea, se aprinde ca un cărbune şi începe să ardă.
  Deja, de la an la an, sunt tot mai mulţi convertiţi, iar majoritatea călugăriilor de acolo sunt cetăţeni americani convertiţi la Ortodoxie şi chiar unii dintre episcopi sunt convertiţi. Pe de altă parte, spre deosebire de anul 1950, şi comunicarea dintre Biserici a cunoscut o evoluţie considerabilă şi, atunci, Ortodoxia are toate şansele să se afirme şi să câştige tot mai multe suflete pentru Hristos.”(John Lincoln Downie: un american devenit ORTODOX.)

  http://mihailandrei.wordpress.com/2011/07/11/john-lincoln-downie-un-american-devenit-ortodox/


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s