Harper Seven Beckham

Babelor,

Citesc că cineva a citit pe Twitter că David Beckham a devenit tătic, viespea Victoria scoțând la iveală un copil-fată. Probabil din greșeală, noului locuitor al planetei noastre i s-a dat numele Harper Seven Beckham. Bun, îmi zic, Seven era un film mișto, și Harper sună cumva a nume, da’ dacă părinții n-ar fi avut bani să cumpere bodyguarzi, ar mai fi numit-o așa? Adică ei chiar cred că poți să trimiți un copil cu numele ăsta la școală, sau măcar să cumpere o pâine, un ziar sau o minge de fotbal, fără să îi pui niște namile cu creierul în antebraț alături?

Mă rog, tot vă pup.

Rhetta

9 comentarii

 1. Rhetta, da.
  Da’ saracu, pâine o sa poa’ sa cumpere, ca nu se mai da pe buletin.

 2. rhetta, créca in timp ce l-a conceput, maica-sa citea celebra poveste „croitorashul cel viteaz” care isi scrisese pe un fel de banderola de kamikaze „sapte dintr-o lovitura”.
  altfel nu se iexplica, oricat as cauta. da?
  doar ca n-a bagat in calcul ca poate fi fata, s-a incapatzanat victoria, ce vrei matale. acu’ poa s-o trimita la mezeluri sa zica „seven beckham” sau sa ceara 7 hamburgheri deodata. ce sa zic si io, chestii grele.

 3. Nu, babo Ani, nu. Nu se uita la tricoul lui barbac-so, nu citea, nu se uita la film, era la telefon cu Gheorghe Zamfir. Atât.

 4. Nu mai, il trimite cu soferul, care o va gasi pe Elodia si o vor imparti frateste:))) Am chef de glume azi, babelor

 5. Nu are niciun haz numele asta…am auzit/vazut si eu la tv…imaginile erau de la nunta regala, bineinteles, unde viespea avea un aer princiar imbracata in celebra rochie electric blue…

 6. Când am citit titlul mă gândeam c-ai mai văzut un film ciudat. Unul porno, eventual continuarea la „Bend It Like Beckham”, ceva cu un gangbang. Păcat.
  Să ne gândim că vorbim totuşi despre nişte oameni care şi-au numit unul din ceilalţi copii după un cartier sau un pod (aşteptăm copiii Basarab în România urgent). Iar al doilea prenume e număr de ordine. Să vedeţi. David şi Victoria Beckham au de gând ca, printr-un plan malefic, să-i facă să dispară de pe faţa Pământului pe toţi oamenii numiţi Harper mai puţin şase. Astfel, fiica lor va fi a şaptea, număr magic care, după cum se ştie, îi va asigura puteri ce-i garantează dominaţia mondială la vârstele de 7, 70 şi 77 de ani.

 7. Nuooo. I-a zis seven ca minunile lumii, adica sa aiba si el n Harper Copilul Minune, da’ al lui sa fie de sapte ori mai minune.

 8. Păi ce ne facem că din minunile lumii a mai rămas una. Asta-i a doua, a opta sau prima dintr-o nouă serie de şapte care a ajuns deja la cinci, că nu mai pricep? E o dorinţă să crească mare cât Colosul din Rhodos ori cât statuia lui Zeus din Olympia, ori mare cât templul lui Artemis din Efes, sau poate să lumineze ca farul din Alexandria? Orice numai mormântul lui Mausol să nu fie, e cam macabru.

 9. Half past seven


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s