Toamna asta se numără: boboc-pauză-lipsă-gaură…

Oamenilor,

Hahahahahhahaha ahahah a ahahahhahhahahaaahahahaha!

Ce-i mai tare decât BAC-ul de vară 2011?

BAC-ul de toamnă 2011, desigur.

Toamna asta sper că multe gâşte, raţe şi lebede o să aibă recolte bune de boboci, pentru că boboci de facultate nu prea o să fie mulţi de numărat. Răsfiraţi pe ici, pe colo, cu nişte note cu care io dacă mă prezentam, la vremea mea, mă puneam singură să dorm pe preş. Cu „atenţie, se pică la BAC!” o să am bunul simţ să nu fac glume, din cauza puştiului care s-a aruncat de pe un bloc în Timişoara.

Morala? În şcoală trebuie să se muncească inteligent, adică atunci când contează. Ce chestie.

Reclame

57 comentarii

 1. aiurezi. in scoala imi placea sa fumez la veceu.

 2. daca la vremea lor nu treceau BACul astia care acum „muncesc” la parlament, nu vorbeam noi acuma de chestii elevate si nu despre ratze schioape?

 3. Beleaua-i că pe vremea când au trecut BAC-ul cei mai mulţi dintre ei, era cică un examen serios. S-ar zice că BAC-ul nu te obligă la nimic. Nici chiar să înveţi peste vară, se pare.

 4. tu nu esti normala. vara mergem la mare. doooh!

 5. Normal că mergem la munte, dacă am făcut un fel de treabă cât de cât la începutul verii. Dacă nu, cât e de grea dom’le o carte de mate?

 6. mai grea decat un lactop.

 7. ‘am sorii. ‘seriosii’ din parlament ar trebui sa fie cel putin mai pragmatici, ca doar e criza: sa puna taxe pe bac, ergo, cine are cap sa-l treaca, bine, cine are insa multi bani, iar bine. asa s-ar putea finanta de pilda spitalele, unde acum nu se mai angajeaza un medic nou decat daca mor sapte medici vechi. sau pleaca in tarile calde cu ratzele. zic si io, suflet caritabil

 8. Păi şi ce, nu sunt variante PDF sau Word? Ceva? Sau un lactop cu variante de subiecte pentru BAC pe el e mai greu decât unul cu poze stupide la marginea piscinei?

 9. lu petronia: culegerea lu petrica si gheba e a dracu de grea…
  sa mai zic de matrici? sau nebunia aia de logaritm? damn….

 10. sa spuna Cassandra rezultatele la BAC si sa trecem la tema urmatoare

 11. io zic sa nu mai vorbiti de logoritmi si aiureli, ca proba cea mai grea tot aia de filosofie ramane. nici unu’ n’ati trece-o, sa fim seriosi pe bune de-adevaratelea

 12. Pe Gheba mi-o aduc aminte, făceam exerciţii cu ea pe cap. Exerciţii de mers drept, evident. Grea, grea.

  iTaci, din motive enumerate anterior, Cassandra are toate interesele să prezică un rezultat final al BAC-ului de toamnă de 78%, în medie. Dacă nu are dreptate, înseamnă că nu vrea să fie mâncată. Cine-o poate învinovăţi?

 13. nu mai zic de ortografie! nici macar ieu n-as trece-o. si de ce s-o trec la urma urmei, m? sa ma treaca ea.

 14. poate ca te mananca un om bun. io zis sa te mai gandesti

 15. Proba de filosofie era ceva test de stil literar, din câte-mi amintesc. Mă uit pe subiectele de anul ăsta şi cam trebuie să-mi scotocesc prin amintirile din alte epoci de studii ca să răspund, iTaci. Îmi închipui însă că dacă aş fi vrut la un moment dat să trec proba asta, aş fi citit ceva în direcţia ei. O trecere la viteză decentă prin istoria filosofiei europene pare să fi fost suficientă, totuşi.

 16. De scris n-or scrie ei corect, dar măcar romantici sunt, cu inima organ genital. Ăla a scris ce şi-a repetat singur în pat, seară de seară, ca s-o cucerească pe una.

 17. cartea de logica era cam subtzirica. nu cred ca avea 100 de pagini.
  stiu ca am invatzat-o pe de rost in 5 zile.

 18. si la ce ti-a folosit? in schimb fumatul in veceu, asta da, te pregateste pentru viata. de unde concluzia pripita: BAC-ul nu foloseste la nimic. monstruos dar adevarat

 19. si la ce ti-a folosit? in schimb, fumatul in veceu, asta da, te pregateste pentru viata clar. de unde si concluzia pripita: BACul nu foloseste la nimic. monstruos dar adevarat

 20. dublet, chestie tehnica

 21. bacu foloseste ca cunosti gagici cand mergi sa vezi rezultatele.

 22. Da. Anul ăsta a folosit chiar mult în felul ăsta, că puteau fi prinse plângând, erau vulnerabile, consolabile, meditabile… Eh?

 23. bine, dar ce fel de gagici? ieu zic sa nu ne grabim sa dam apa la moara bacului. sa intoarcem argumentul pe toate fetzele

 24. blonda aia era pe dos. eeeeh? ach, aia a luat bacu in vara. scuze.

 25. si gacicile in primul rand, piticugrass

 26. cand vin sa-si vada notele, tu le pui intrebari din toata materia

 27. exact cum zicea Denisa in celebra melodie: eu invatz nu fac misto.

 28. Si mizantropia mea se adinceste pe zi ce trece. De la 0.25 la iesirea din facultate deja bate spre 10^5-10^6

 29. Dragoane, bine ai revenit printre oameni neturbinoşi. Păi da, dar mizantropia ta pe ce scară se măsoară? 0-20, 20 fiind momentul în care scuipi flăcări?

 30. (din pacate inca turbinos dat fiind faptul ca la ora asta scriu la rapoarte)

  Pai eu scot flacari de multicel. D’aia si mentionam iesirea din facultate, ala fiind cam ultimul moment in care inca mai credeam ca exista o sansa pentru specia umana. Dupa aia a trebuit sa ma multumesc cu mici singularitati accidentale aparute in continuumul spatio-temporal.

 31. un dragon adevarat se cere sa fie mizantrop. BadDragon pare a fi insa un „dragon rau”. prin urmare un fel de anti-dragon? ipoteza asta pare a fi confirmata si de afirmatia lui despre propria mizantropie (chiar daca scara nu e bine definita, lucru care nu putea sa-i scape Petroniei): „De la 0.25 la iesirea din facultate deja bate spre 10^5-10^6”.
  sa calculam, ca niste post-bacalaureati (cu micul calculator electronic din dotare, marca hewlett-packard), astfel:
  10^5-10^6 = – 900000.
  surpriza! da cu minus. foarte mult cu minus. sau e o greseala sau
  e anti-mizantrop, clar.

 32. numai daca nu iei in seama oarecarea limitare a editorului de text specific comentariilor wordpress. Acu’… daca ai reusit sa interpretezi corect „^” ca fiind simbolul pentru ridicarea la putere, ai putea sa mergi cu gindul si la interpretarea lui „-” ca fiind simbolul pentru definirea unui interval.

  Sau preferi „÷”? Din pacate pentru el trebuie sa deschid Character Map si eu nu sint doar un dragon rau, sint si unul lenes.

  In lumina noilor clarificari ai voie sa refaci calculele 😀

 33. pentru „interval” simbolul este „–” pur si simplu.
  calculul nu mai poate fi modificat, a ajuns deja in dosarele CIA. scuze, aici se lucreaza repede. am notat si „dragon lenes”, se va exploata cu alta ocazie.

 34. scuzându-ma ca o iau inaintea Petroniei cu observatia, lectia din spatele socotelii de mai sus ar putea fi urmatoarea: chiar cand un calcul „da cu minus”, consecintele pot fi pozitive.
  asta poate folosi elevilor de liceu care, in loc sa se pregateasca intens pentru noua proba de BAC, isi pierd timpul prin internet si dau peste surorilemarx

 35. Sau elevilor de liceu care in loc sa se pregateasca sa dea a x-spea oara bacul pentru a da mai apoi bani inutil unei fabrici de diplome, pardon, facultati, ar putea sa puna mina sa invete o meserie care li se potriveste. Eu stiu cel putin 2-3 domenii in care un mecanic bun poate cistiga cinstit mult mai mult decit un profesor universitar.

 36. corect, dar acuma-i prea tarziu. i-ai adus la BAC si acolo s-au impotmolit. s-a ajuns in situatia extrema cu numele de cod „bulibaseala”. cum rezolvi?
  pe de alta parte nu cred ca trebe sa dai ca referinta castigul unui prof univ, ca nimeni nu stie cum ie aia. prea abstract. po’ sa zici scafandru.

 37. Ia ispraviti voi cu aritmetica pe-aici. Fericirile contabile sunt numai de resort numismatic.

 38. am verii sorii, suntem ontopic. conform titlului „toamna… se numara…”
  dumneata stii cat castiga un scafandru? pariez ca nu stii.

 39. Depinde de plonjon, iTaci

 40. corect. de regula nu castiga nimic.
  doar când da peste ceva de valoare, dar e ca si cum ai cauta acul in carul cu fân. mai bine te faci instalator-reparator. te cheama toata lumea cand curge chiuveta, chiar si Petronia

 41. Când curge chiuveta, Petronia nu cheamă instalatorul, ci aruncă guma-n ea. Dacă nici aşa nu merge, Petronia aruncă nişte explozibil în chiuvetă, pentru ceva care nu există nu poate să curgă. There, I fixed it.

 42. se admite exceptia. conchidem ca nu te cheama Petronia

 43. pe petronia nu o cheama petronia? sa explice cineva. am fost mintiti?

 44. iTaci: nu, conchidem că nu am nici o problemă în a vorbi despre mine la persoana a treia.

  Pitice, nu numai că mă cheamă Petronia, da’ mă mai cheamă şi-n vreo şapte alte feluri, printre care „bestie”, „drace” şi „Doamne fereşte”.

 45. prea târziu, noi deja am conchis ca mai sus. in urma unei probe logico-lingvistice irefutabile

 46. Dacă dovada logico-lingvistică e nepotrivirea dintre afirmaţia ta („în situaţia cutare, Petronia cheamă instalatorul”) şi a mea („în situaţia cutare, Petronia face altceva”), mi se pare cam la fel de irefutabilă ca afirmaţia că în momentul în care scriu asta dorm. Aduc ca argument faptul că, totuşi, eu ştiu cel mai bine ce fac într-o situaţie.
  Dar na, poţi să conchizi ce vrei, chiar că am patru capete şi mă dau cu toate de pereţi simultan.

  Dacă e vorba despre altă dovadă, aştept precizare.

 47. iTaci: „te cheama toata lumea cand curge chiuveta, chiar si Petronia”
  petroniamarcs: „Când curge chiuveta, Petronia nu cheamă instalatorul, ci aruncă guma-n ea…” etc etc
  iTaci: „se admite exceptia. conchidem ca nu te cheama Petronia”

  recapituland: te cheama toata lumea, numai Petronia nu. deci nu te cheama Petronia.
  e? este sau nu logico-lingvistica?

 48. 🙂 Fain. Corect.
  Am căzut şi io în aceeaşi capcană ca Piticugras. Schimbarea persoanei pronumelui a fost o chestie vicleană. Recunosc când omu’ are dreptate: omu’ are dreptate. Nu te cheamă Petronia.

 49. e putin trist sa nu te cheme Petronia.

 50. iTaci, daca esti asa de sfarâmat de tristete ca nu te cheama Petronia pot sa te strig Petronela.

 51. as fi cat de cat impacat numai daca s-ar trage un film dupa asta, „Sa te cheme Petronia”. cum au facut altii „Being John Malkovich”.

 52. Daca vrei, pot sa te chem Petrom. Scris Petro M. Suna mai conspirativ, cam ca Trecerea O a lui Winnie the Pooh.

 53. nu ma chema, vin eu singur cand e cazul

 54. Vorba românului de profesie „la un caz” ?
  Noooon.
  Uniquement sur R.V.

 55. Aaaaaah, Trecerea O … !!!!
  ________________________________

  La o adică poa’ să-l cheme la oaste.

 56. cu rdv, musiualexandru, e de dorit cu rdv, cum bine zici. pen’ca vezi dumneata, acuma toata lumea vrea iTaci. probabil o moda: a avea sau a nu avea iTaci. asta ar fi intrebarea.
  iar in tot timpul asta, winnie ramâne un personaj foarte fain

 57. @ba nu, era Trecerea Oprisan. adk atunci cand treceai te opreai. si ceteai. sm, msa, ahîm. 🙂
  @haiTaci. ba nu, era numaidecat Winnie the pooh, ca altfel ma gandesc la oprah si ma-nervez repede. iTouch this, sic.
  @daa, petronia. numaratoarea din titlu, ce-ai nimerit-o…..


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s