Filme și țâțe

Babelor,

Tocmai m-am întors dintr-o scurtă vacanță la 2 Mai, unde am remarcat două lucruri.

Primul ar fi că am scris o cronică de film pe Film Menu, drept care propriul meu blog m-a dat în judecată, drept care eu l-am încuiat în cămară până își cere scuze și își retrage plângerea. Geniala mea postare poate fi citită aici.

Al doilea ar fi că la 2 Mai eram singura femeie de pe plajă care făcea topless. Toate celelalte gagici de acolo aveau câte patru copii și purtau sutien, fular și eșarfă. Că dacă li se vede un sfârc și grasul cu care au făcut micile animale le dă cu cutia de bere-n cap?

Asta pe aceeași plajă pe care acum aparent sute de ani (dar de fapt puțin peste 20) țâțele erau, cum și trebuie, expuse căldurii, privirilor, vântului și săruturilor unor mustăcioși cu pula sculată.

Vă pup,

Rhetta

6 comentarii

  1. Rhetta, dă drumul bucăţii de blog pe care ai închis-o în cămară, că altfel aleargă blogul şchiop pe plaiurile internetului şi-şi mai scrânteşte dracu’ vreo chestie. Eu nu-i dau orteza şi nici cârjele, că am nevoie de ele, ştii că-mi avariez câte ceva în fiecare zi. Nu te-a dat bre în nici o judecată, că acolo unde ai scris despre documentaru’ ăla există o trimitere spre el, deci nu e gelos. S-a liniştit când a văzut că lumea vine să-l viziteze din postarea aia a ta despre Fram ursul polar şi acum toarce cuminte. Mai bine ai închide pisicile în cămară cu mâncare cu tot data viitoare când mai pleci, mi-au zgâriat podeaua, ceea ce-nseamnă că au trecut prin apartamentul vecinilor dintre etajul vostru şi al meu.

  2. lucrul al doilea ne atrage atentia in primul rând. plaja cat vezi cu ochii. mare sarata. barbati incovoiati sub greutatea lazilor de bere purtate pe umeri, pe cap, pe gât. fundamentalisti. cu ochii pe femeile cu patru copii. grasi, iar asta spune totul. o lume macho retrograda. imagine apocaliptica, banda sonora heavy metal. obiectivul se departeaza, al doilea obiectiv se apropie de Rhetta, impunatoare pe faleza (si invers) cu tâtzele in vânt. muzica ajunge la paroxism si cand ajunge acolo se opreste brusc. tâtzele cad. Rhetta simbol, Rheta statuie a libertatii. final de planeta maimutelor. titlu mare in chirilice: toplex.

  3. Rhetta, gresesti.

    De unde si pâna unde tâtele sunt rezervate mustaciosilor ? E-te ! Pe urma – mai rau – de unde si pâna unde doar ei sunt erectili ?

    Adu-ti aminte de ala blonziu, cu cearsaful oranj cu pinguini, cum se uita cu un slip încapator la tâtele tale, de suuuus si pâna jos, unde ajungeau.

  4. @iTaci: Neaparat in secunda -5 a filmului imaginea trebuie sa se defocalizeze pentru exact 526 milisecunde si coloana sonora sa fie redata la viteza cu 17% mai mica pentru exact acelasi interval de timp in exact acelasi moment.

  5. Baba Rhetta, vezi postul meu de ieri. Nu, nu te spamez numai ca sa iti spun ca a revenit terorista.

  6. Babooo! chiar ca esti baba. doar tzatze, fata, in doiu mai?? pai te mai si lauzi cu asta? da’ de bottomlessu’ n-ai auzit matale? de nudism la curu’ gol, nimic? da’ te-nteleg, daca la vederea unui sfarc erect ar fi dat grasii cu berea, la vederea unui pubis mai mult sau mai putin chel creca ar fi dat cu baxu’. ba n-ar fi dat, ca io il practic indelung si cu incredere (expusu’ golului fizic) si inca n-a dat nimeni nimic, nici cu nimica. 😀


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu