Se poate şi bine

Oamenilor,

Azi, două chestii bune, ca să nu ziceţi că nu suntem şi optimiste şi cu soarele la noi pe-aici, mai ales când afară e crivăţ, ger şi un nămete prietenos.

Mai întâi, e bine.

Apoi, iar e bine.

Deci lumea e ok câteodată, nu numai pentru că ninge, ci şi pentru că se-ntâmplă chestii. Şi pentru că mănânc eu o pizza foarte bună.

 

Pentru că totuşi nu se poate numai cu veselie, întreb furioasă: cine i-a zis lu’ WordPress că-i ok să-mi numere mie postările şi să-mi fixeze ţinte pe viitor? Oricine i-o fi zis, rău i-a zis, iar dacă a făcut din capul lui, rău a făcut, deci să facă bine să mă scutească de „your next target is n”, că nu-mi trebuie mult ca să-ncerc iar să repar ora blogului şi să-l fac să crape. Caut mesager.

Reclame

12 comentarii

 1. La noi în vest e mișto, nu mă plâng, lumea este paradoxală, d-aia o iubesc, sorelor! 🙂

 2. Nu ştiu unde-i vestul ăla al tău, Scorchfield (de fapt ştiu, că m-am uitat la ip, şi nu-i suficient de departe încât să pretinzi că ieşi din est, chestie care mă enervează des la zona aia de ţară), dar să vezi ce paradoxală şi mişto e lumea aici, în est. În estul în care e şi vestul vostru.

 3. lumea aia paradoxală de care mă leg este peste tot, aici în puținul pe care-l colind ea se regăsește, mondo umano este de la sud la nord și de la vest la est (sau invers, sau cum vreți), din cele patru puncte eu am folosit unul, dacă vrei am să scriu la nord și atunci cred că aș minți!

 4. Nu aşa cum ai minţi dacă ai scrie „la sud”, că la nord mai e cumva, dar la sud e jale de paradoxal ce-i. Aşa de paradoxal, că dacă te duci suficient de la sud, josul se face sus şi iarna se face vară.

 5. recomand

  pentru a mai rupe pesimismul dumneavoastră și deranjantul meu interludiu cardinal!

 6. uat? te uiti la ip-uri???
  mai rau ca big brother si ca aia care cauta piratii pe internet in loc sa sa lulte cu ei prin caraibe si babelmandeb. ba chiar acuma îmi întind ipul si navighez spre oceanele libere, gata

 7. iTaci, tu ori ai proxy, ori te plimbi prin lumea asta mai ceva ca gripa aviară, aşa că stai liniştit. Oricum, n-am folosit niciodată ip locator ca să inventariez pornul din calculatorul cuiva, aşa că n-ai de ce să-ţi faci griji. Şi normal că-s mai rea ca big brother. Sunt big grandma, deci cu două generaţii mai rea, chiar.

 8. aolioff! si eu, naiv precum ulise.
  nu mi-e de mine, da’ cand ma gandesc ca p-gras nu stie nimic despre piratajul pasiv. pariez ca mananca si porumb modificat genetic prin care guvernul mizeaza sa schimbe polarizarea cromozomilor 22-23

 9. Piticugras ştie mai ales despre piratajul pasiv-agresiv, deci nu mi-aş face griji pentru el. Are o armată de acarieni pregătiţi să respingă orice ofensivă şi să bage-ntr-o ceaţă mai rea decât aia care îneacă acum Bucureştiul orice investigator. În plus, dacă dă totuşi careva de el, îi pune Denisa şi Dan Bălan până începe omul sau robotul să plângă cu lacrimi de sânge, din urechi.

  Mai zi cu polarizarea aia, am senzaţia că ai pus mâna pe nişte documente secrete în demersurile tale de controlat corespondenţele, şi ar putea fi util, pentru că e responsabil de mai multe chestii interesante, printre care şi dedublarea strategică, pentru a împiedica numărătoarea cromozomială precisă. Şi, mai ales, dacă pui mâna pe ceva hârtii care să descifreze mai exact cum e cu ăsta al 23-lea, anunţă-mă pe mine înainte să suni la Area 51, cred că aş putea pune la cale ceva interesant.

 10. too late, biggramma

 11. Utilizatori -> Personal settings -> uncheck box no.2 (Show the feedback…)
  Cu placere. 🙂

  La cate posturi pun pe partieeeee, era sa ma apuc de alpinism pe pereti de la idiotenia aia. Nu puteam s-o las activa. Brrrrrr…

 12. Pinguilde, ce tare. Eu am zis că sunt în căutare de mesager şi-am găsit ce nici cu gândul nu speram să găsesc, anume ajutor. Mulţumesc, chiar dacă încă nu ştiu pe unde vine asta cu „Utilizatori”, dar după ce-o dibuiesc pe aia le nimeresc şi pe celelalte şi atunci să te ţii!

  … S-ar putea ca blogul să pice puţin. Zic şi eu, nu dau cu parul, deşi o să pară că am dat. Dar n-am să fi dat, da? Am zis.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s