Salutări din Ghermănești

Babelor,

Facebook a decis că Bucureștiul se numește de azi sau sâmbăta trecută înainte Ghermănești. Eu una mă bucur, acum soliștii vocali ai formațiilor străine nu vor mai fi puși în situația jenantă (de fapt, și pentru noi, nu numai pentru ei) de a mormăi ceva între Bucharest și Budapest în microfon, ca să meargă la sigur că nu jignesc pe nimeni. Mersi, Mark!

Vă pup,

Rhetta 

10 comentarii

 1. Of, Rhetto, da’ de ce n-ai zis şi tu, ca tot solistul străinez, Good eeeeevening, Ghermăneeeeşti! Bun-bun, străineză de tot nu eşti (deşi), dar nici măcar tradiţia atât de greu consacrată a oamenilor ălora nu poţi s-o respecţi? Să mor io, câteodată pari o babă de-a dreptul anarhistă, şi nu de alta, da’ ştiu că nu-i aşa.
  Sau?

 2. Rhetto, Marcu ala al tau sa nu crezi ca ne-a scos din rahatul confuz al toponimiilor. Nu. Am eu o prietena dintr-un lot national de saritoare cu prajina si tot încurcata mi-a zis ca e: între Ghermanesti si Győr-Moson-Sopron o sa fie si mai mare bulibaseala.

 3. Ghermanesti sa fie!… numa’ straini in concerte sa avem!

 4. Eu recunosc cinstit că habar n-am despre ce vorbiți cu Ghermăneștiul ăsta. Oare numai pentru că-s mai provincială de felul meu? Sau poate pentru că intru pe FB din an în paște și mi-a scăpat?…

 5. silavaracald. ai recunoscut, ura si la gara. pe cand noi, cei care n-o facem, ramanem cu deliciul nerecunoasterii. miam-miam.

  apropo de expresia „din an in paste”, cum adica „din an”? din ce an, ma rog? si care „paste”, cel catolic? atunci ai nimerit-o, e poimâine. cel ortodox? neee, ailalta duminica, n-ai nimerit-o.
  esti ambigua, îhî.

  ia sa iei egzemplu de la mine când spun: din an in an fata imparatului se facea tot mai desteapta.
  e? e? asa da.

 6. apoi mde. tare despletit mai apari, stra 🙂
  si de fapt noi ar trebui sa fim despletite, ca-i week end de pijama. de unde a mai iesit „stra” asta, ca strajnic am inteles= de straja neistovit la babe strasnice. da’ stra ce-o mai fi. cre ca ceva uitat inceput si neterminat :p
  sau poate din Straminoasa, daca stii matali unde-i.

  a, si Mark cine-i ???

 7. ah ah
  ah.

 8. @stra
  Exact!

 9. Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

 10. pai.
  Adevarat a inviat !


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s