Sughițuri de gândire

Oamenilor,

Tot scurt, că n-am terminat salata aia de piept de pui cu maioneză și usturoi, care încă e foarte bună: se pare că inteligența și-a luat tălpășița cu bagaje cu tot din politică:

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12374714-daniel-constantin-ministru-agriculturii-lider-romania-nu-mai-poate-continue-aceasta-guvernare-mincinoasa.htm (un ministru atât de obișnuit să presteze declarații din opoziție încât a uitat de ce parte a baricadei se află și, văzându-se în oglindă, a început să strige “hoții!”

http://www.hotnews.ro/stiri-international-12390959-barack-obama-evoca-lagarele-poloneze-ale-mortii-polonia-asteapta-scuze-timp-ministrul-externe-sikorski-vorbeste-ignoranta-incompetenta.htm (ups! Ce ți-e una, ce ți-e alta. De fapt nici invazia aia nu a fost tocmai invazie, se întorceau băieții de la meci și s-au luat nițel la scărmănat, nimic grav.)

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12384584-victor-ponta-poate-2016-vom-reveni-sistemul-vot-doua-tururi-mai-corect.htm (Să trecem legea! Să facem posibilă schimbarea! E spre mai bine, credeți-ne pe cuvânt! Să uaua buauavueaaaia belelelrghbvabuamaha!!!

…………………….

Să revenim la cum era înainte!)

În altă ordine de idei, azi e ziua lui Fabergé, așa că stați cuminți pe canapea și mângâiați-vă ouăle.

Mă refeream la alea Fabergé. Să nu ziceți că nu aveți măcar unul prin casă. Atunci uitați-vă mai atenți la câinele pe care vi l-a lăsat moștenire străbunica și care vi se părea kitsch. Dați-vă palme. Ați avut tot timpul un Fabergé în casă și habar n-aveați.

2 comentarii

  1. Io n-am. Căine, nu ouă. De fapt, nici ouă nu am. Faberge, zic. M-am culturalizat și eu la prima oră cu știrea. Noroc de consort că e mai citit ca mine și uneori i se face milă: „Ia, femeie, mai cetește și tu câte ceva, că vine sfârșitul și habar nu ai cine a fost Faberge”.
    Parol!

  2. Ca să nu se lase mai prejos ca Obama, cei de la Hotnews informează și ei cititorul ignorant cum că „Intre 1939 si 1945, germanii au ucis aproape sase milioane de cetateni polonezi”. Care germani, mă rog? Și care polonezi?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s