Şi gata

Oamenilor,

Cred că sunteţi de acord că nu ne mai rămâne decât să ne facem bagajele şi să plecăm în Tadjikistan, unde să petrecem următorii ani urmărind la singurul televizor din ţară ascensiunea lui Dan Diaconescu până la punctul în care fosta noastră ţară, România, va fi pur şi simplu cartierul general al armatelor oteviste, pregătite să cucerească întreg Universul.

Moment în care, cu tot regretul pentru munţi, dealuri, câmpii, păduri şi pârşi, vom detona bomba atomică în grădina carpatică şi vom ţine un moment de reculegere ca să comemorăm ziua de azi.

 

 

 

Reclame

9 comentarii

 1. Babo, stai linistita, bezmeticul a facut in sfirsit o miscare gresita care il va ruina. Fie pentru ca nu va avea banii pe care i-a promis, fie pentru ca Oltchim ii va minca repede restul de resurse. Oltchim, dupa ce m-am documentat putin pe subiect, este o balena pe moarte pe care doar un doctor de balene genial o poate salva. Si nu cred ca e cazul.

 2. Normal că da, Dragoane. Dar nu înţeleg de ce nu te îngrozeşte la fel ca pe mine însuşi faptul că aşa ceva a fost posibil să iasă din bancurile cele mai proaste şi să devină realitate.

  Next thing you know, o să vedem cai care vorbesc, zombies care stau cuminţi la o limonadă cu maţe şi alte lucruri care ar trebui să se întâmple într-o versiune defectă de Alice în Ţara Minunilor.

 3. Petronia, au englezii o expresie care mie imi place la nebunie: „he’s an accident bound to happen”. I se potriveste de minune bezmeticului. Stii la fel de bine ca si mine, poate chiar mai bine, ca aparitia aventurierilor la virfurile politicii romanesti nu mai este de mult, de ceva secole chiar, o surpriza.

  Ma ingrozeste doar faptul ca vor fi oameni care vor patimi si ei pe linga bezmetic. Mai exact, angajatii de la Oltchim. De partea cealalta, asta e logica capitalismului. Daca vrei sa-ti ingropi banii, nu te opreste nimeni. Ba din contra.

 4. Da, şi vorba soră, cu „an accident waiting to happen”, e şi ea la fel de reală, dacă ne uităm la traseul omului din ultimii ani, sub privirile incredule ale unei părţi de ţară care continuă să-şi spună, ca exploratorii de pe Kon-Tiki, având dovada în faţă, că aşa ceva nu există.
  Şi totuşi.
  Aşa ceva n-ar trebui să se întâmple. Cum să zic, în cazul majorităţii liderilor accidentali din istorie, există o serie de calităţi personale vizibile care explică, alături de conjunctura favorabilă, ascensiunea ireală. În cazul ăstuia, singura lui însuşire e faptul că nu-l crezi în stare de nimic şi că nu poţi să-l iei în serios. Lucru care a fost valabil şi pentru Hitler.

 5. desfid pe oricine sa compare pe Dan D-otv cu oricine altcineva, viu ori mort. daca va indrazni, rezultatul va fi potential surprinzator: acest individ are cateva caracteristici unice. daca se va aventura sa treaca cu studiul la Ponta, cu si mai mare uimire va fi nevoit sa constate aceleasi unice insusiri. si cum acestea trebuiau sa poarte un nume, se vor chema „specific românesc”.

 6. am o senzatie dincolo de bombe si vene taiate si jugulare sugrumate ca altcineva e in spatele paiatei.din punctul meu de vedere e doar o papusa cu sfori si fie vorba intre noi chiar i se potriveste rolul „dobitocului”

 7. hm. ori e candid camera, ori un machiaverlac banal, a l’americaine. chiar si asa, o sa-mi iau un retur catre insule, e oribil sa nu mai pot rade nici macar de dd. si-o sa-ti trimit de acolo un vapor intreg de clatite glasate, biensur. dar pentru care poze?

 8. am cititi ca diaconescu e iubibil :))))

 9. vai de capul nost’!!!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s