Declarația lui Crin Antonescu privind atacul „mârșav” al Surorilor Marx la adresa lui Tudor Chirilă

Băbăciunilor, luați cu toții de val mai toată ziua de ieri, iată că am omis un fapt petrecut chiar aseară, unde altundeva decât în coșmelia trustului Intact, bârlogul Antenei 3. Evenimentele reies chiar din titlu, dar, conform celor care au văzut emisiunea cu pricina, Crin Antonescu a tunat și a fulgerat împotriva noastră ca niciodată, în ditai studioul Danei Grecu. Redăm mai jos pasajele cele mai importante:

„Este inadmisibil să se petreacă așa ceva într-o țară așa-zis civilizată, în care se respectă principiile statului de drept. Tudor Chirilă este idolul meu, am declarat asta demult, iar un atac la adresa lui este un atac la adresa mea”

„Cine sunt până la urmă aceste așa-zise babe?” (aici a început să tușească de furie; sau să plângă, nu e foarte clar) „Mai mult ca sigur elemente destabilizatoare ale serviciilor lui Traian Băsescu. Este momentul să fie găsite și pedepsite”

„Ne-am obișnuit cu libertatea de exprimare, cu faptul că oricine poate să spună orice, dar iată, Surorile Marx sunt exemplul cel mai clar pentru care acest lucru nu e bun. Din 2014 această situație se va schimba categoric”

„Măcar dacă ar fi conceput un text mai pertinent. Când vin consilierii mei cu așa ceva la mine, cu o asemenea mâzgăleală, mă apuc și îl rescriu eu”

„M-aș mira chiar ca toată această șaradă să nu fie o orchestrație și mai mare decât cea la care mă gândesc acum. Și nu pot să nu remarc că gândurile îmi zboară către persoana lui Victor Ponta”

„Îl rog din suflet pe Tudor Chirilă să nu ia în seamă aceste nemernicii josnice, acest atac mârșav. Este un autor mare, a cărei trăinicie în cultura noastră ar fi, poate, bine să o putem garanta chiar prin Constituție. Sigur, aici ar trebui să cerem și sfatul domnului Andrei Marga”

Încheiem citatele aici. Se pare chiar că domnul Antonescu ar fi spus lucruri chiar și mai dure, și mai vitriolante la adresa acestui blog, dar sursa noastră s-a speriat, efectiv, neștiind dacă să le noteze sau nu. Biroul de presă al USL este așteptat din moment în moment cu noi reacții.

Vom reveni

CA

5 comentarii

  1. =)) Poate din 2014 il si vedem pe Tudorica in manualele de limba si literatira rpmana cu formidabila sa opera „Femeile au nevoie de protecție, tandrețe și p**ă” .

  2. Tin sa va aduc la cunostinta ca in acelasi timp cu aparitia lui Antonescu la teve, in fata sediului Antenei, mai multi cetateni masculi sositi de pe santierele din Bucuresti dar nu numai, au scandat cateva minute in sir diferite lozinci in favoarea lui TC. „Lasati-l pe Tudor Chirila sa scrie!” si cam atat, se pare ca venisera grabiti si nu au avut timp sa se gandeasca la mai multe. „Asta cu femeia si pula e un adevar mai adevarat decat aia cu oamenii proveniti din maimuta, care e o minciuna si o blasfemie. Desi, tre sa recunosc, cand ma atarn pe o schela ca sa fluier o gagica, mi-ar placea sa ma pot atarna cu picioarele, ca maimutele, sa ajung sa-i dau si o palma la cur. ” – explica unul dintre manifestanti. Din pacate, cameramanii au ajuns prea tarziu si nu i-au mai prins – se pare ca pe patea cealalta a drumului au trecut doua cetatene.. pe tocuri!!!.

  3. 😀 buna asta

  4. Cetățeano, înțeleg din chestia cu omul și maimuța că oamenii deraiaseră de fapt din drumul spre o manifestație pro-BOR?

  5. Doamna Petronia, n-as sti sa spun sigur, ma aflam intamplator prin zona si cand am vazut mica hoarda apropiindu-se, m-am aruncat intr-o tufa. Indraznesc sa presupun ca vreunul dintre ei, ala de i-a stranit pe restul, si-a amintit de orele de educatie sexuala pe care le facea cu profa de biologie si care erau asa.. pe graba ca le era la toti rusine, mai ales proastelor din clasa. In consecinta, locul lui TC n-ar fi in cartile de romana ci in alta ograda in care sunt tot felul de protozoare si alte treburi plictisitoare. Dar astea sunt doar speculatii de femeie care a stat 10 minute in frig, cu fundul in balta de la radacina tufei. E foarte posibil sa ai dreptate. Foarte posibil.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s