God save the queer: nașpeta de Middleton a fătat

Suratelor,

Cretinismul omenirii nu mai cunoaște limite. A trecut de pragul dincolo de care se mai putea face ceva. Imposibil de prezis chiar și de marele Nostradamus, iată însă că făgașul nimicniciei ne-a mai încăput un pic în matca lui de pucioasă:

Astăzi – sau ieri, sau mîine, ce contează – doi nimeni au dat naștere unui copil. Dar pentru că unul din ei e descendentul unei coroane, fie ea și britanice și pentru că morbul creierelor spălate și-a atins masa critică, s-a întîmplat în așa fel că vestea a ajuns și la noi.

Dar cine anume ne-a comunicat-o, atenție? Păi nimeni alții decît niște nulități desăvîrșite, lipsite de alte preocupări afară de a plăti niște chirii exorbitante cu solda încasată pentru a menține optimismul în bășitul regat: Copilul s-a născut. Mama rîde. Tatăl are pula mare. Bunica regină s-a pișat pe ea. Acestea sunt titlurile la care îi mai inspiră mințile de euglene verzi, îndobitocite de atîta facebook și bună cuviință.

Să ne temem prin urmare că o eventuală recrudescență a barbarilor ar șterge de pe fața pămîntului națiunea care a dat civilizația adevărată, fotbalul și pe Beatles? Văzînd slugărnicia cu care The Sun și-a ajustat titlul ca să cadreze cu Marele Eveniment, aproape, aproape am spune că nu. Să vină noii vizigoți cu bărbi și turbane să-i șteargă de pe fața pămîntului, doar-doar s-o naște copilu cu burkha și nu i-om vedea fața la care ne obligă marea înțelepciune a presei.

În fine. Rog să-mi scuzați tonul poate un pic aprins, poate un pic fumegînd, dar recunoașteți și voi că – în vorbele tovarășului – nu trebuie precupețit niciun efort ca să ne menținem sănătatea mintală. Știu, e infantil și nu ajută la nimic, dar trebuie să ne putem păstra dreptul de a arunca cu căcat în acești labagii dacă nimeni altcineva n-o face.

Altfel, ca să mențin diatriba pe care o merită star-systemul regal și pentru care evident că bietul făt n-are nicio vină, declar că kopilu are greutatea normală deși e plin de căcat, cu tot cu pula sculată are un metru înălțime, iar primu lucru pe care l-a zis cînd a ieșit din găoace a fost: God save the queer!

De ce? Păi pentru că văzînd caricatura pe care a ajuns s-o reprezinte Familia, a ales singura cale în viață (și cur) care-i mai rămîne.

In poză, în exclusivitate, Copilul. Să recunoaștem, arată cum trebuie având în vedere cetățenia (și proprietățile) de la care se revendică mai nou băboiul de Charles:

copilu regal

Un comentariu

  1. Get over yourself, prick!
    http://www.gandul.info/puterea-gandului/micile-mizerii-11151933


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s