Protestul Roșia Montană, ziua Z: Surorile Marx îndeamnă la război civil

Babelor,

Aseară congresul nostru, al Surorilor Marx, a decis în unanimitate covîrșitoare, de 253 de voturi și 43 împotrivă, începerea unei acțiuni în forță la adresa problemelor cu care se confruntă societatea noastră.

În momentul în care vorbim, două dintre crucișătoarele de care dispunem, Duioșia 1 și Catapulta 6, se află staționate pe Dîmbovița așteptînd semnalul de atac. Reamintim că fiecare dintre ele dispune de sute de rachete sol-sol, aer-aer, pămînt-apă, precum și de avioane cu trei aripi, celebrele Trepădușul.

Mai reamintim și că tot acest armament este îndreptat atît asupra guvernului și parlamentului României, în cazul în care vor adopta legea privitoare la exploatarea Roșiei Montane, cît și împotriva iubitorilor de cîini bagabonți și a cîinilor bagabonți înșiși.

Cum nu am vrea totuși să declanșăm pogromul fără a asculta vocea voastră, a oamenilor acestui oraș, supunem această acțiune unui referendum care va avea loc aici și acum.

Ce să facem? Așteptăm răspunsurile voastre.

Anunțuri

10 comentarii

 1. bombardati!!!!! ACUM!!!!

 2. Babones, fără milă! Mă voi alătura atacului cu un submarin cu vâsle pregătit special pentru această ocazie (rachete de croazieră cu focoase de fecale de maidanez macerate în cianuri). Aux armes, citoyens!

 3. terminati cu prostiile si ascultati aici, mah babones. (nu pot sa zic „veto” pentru ca ar insemna ca ma opun. nu ma opun deloc.)
  in primu’ rand trebe sa vedem ce zice obama si congresu’ american beauty.
  dar sa presupunem ca nimeni nu zice nimic pentru ca nu vorbesti cand te concentrezi la golf.
  reiau. lasati deci crucisatoarele la chei, cheile in broaste si avioanele in reparatia lor eterna.
  trebuie atacat cu pisici, doamnelor. da. cateva pisici naturale si toti cainii vor fi innebuniti. isi vor plia singuri custile construite pe maidan de „oamenii de bine” de care fiecare
  bloc dispune (din pacate) si vor pleca undeva in tara cainilor unde vor cere azil.
  iubitorii de câini nespalati sau, altfel spus, inconstientii pe care ii bantuie pe vecie spectrele celor ucisi sau mutilati de haitele cutzu-cutzu hranite de ei
  vor ramane inlacrimati si neconsolati. in scurt timp isi vor gasi alta iubire, vor importa si vor hrani lei, tigri si struto-camile pe langa blocurile cu pricina. poate aligatori, daca da domnu’.
  pe linia politica, noaptea aruncam cu pisici negre in curtea parlamentului si in camera lu’ ponta.
  daca nu avem suficiente pisici pentru faza asta, merge si cu vaci negre. daca nu avem vaci, merge si cu artileria grea si neagra.

  acuma glumind umpic, sa ne mai descretim creieru’: ce-as mai râde sa vina mai mult de fro 5000 de oameni la proteste de strada.
  hehe, nu vine omu’ pentru ca are treburi si copii multi acasa si viitoru’ copilului trebe pregatit din timp. dar ce-as mai râde sa vina totusi. haha.

 4. lisa, poți să fii aproape sigură că mîine undeva în jurul orei 21.00 vom fi aproape 5000 de oameni. Ca și duminica trecută.

 5. esti nostima, veto. uite ca incep sa cred.
  si daca incep eu sa cred atunci chiar se intâmpla.
  sa zbârnâie retelele sociale! sunt chestii de o mie de ori mai importante decât plagiatul unui doctor maidanez.

 6. Perfect. Pe mîine atunci, ne vedem în stradă 🙂

 7. Tare sunt curios cat va tine protestul asta si care va fi deznodamantul !

 8. in sfarsit zece mii. cu Academia, unshpe.

  si cu asta, cât?
  http://bogdanbalaban.ro/index.php?action=articole_full&id=346

 9. Incredibil. Știam câteva imagini, dar numai câteva. În rest, habar nu aveam că așa ceva e posibil pe planeta pământ. Cât despre baraj, ridicarea lui permanentă nu e imbecilă? Până unde să-l ridici? Până când?

  Cât despre CupruMin, cei mai atenți la știri am remarcat probabil că este exact compania pe care se străduie din răsputeri s-o privatizeze zilele astea maestrul Jean Valjean Varujan Vosganian. Printre ofertanții calificați – turcii de la Yildirim.

  Ce putem face?

 10. demonstatia de duminica a fost un reper absolut remarcabil
  in peisajul manifestarilor opiniei publice (cam sarac in ultimii ani). jos palaria in fata celor care s-au implicat!

  clar insa ca manifestatiile nu pot dura pana cand se va lua o hotarare in parlament. oamenii nu pot sta in strada mereu. sper insa ca saptamana exceptionala care s-a scurs sa fi si coagulat legaturi durabile, sa fi si creat noi retele de comunicatie, asa inca la urmatoarea nevoie sa se refaca iar „adunarea”.
  intre timp, adica in ultimele 3-4 zile, s-au exprimat tot felul de ineptii la nivel inalt (vezi Ponta in special). nimeni nu stie cum sa iasa din galeata juridica in care a fost pusa tara cand niste imbecili acum 14 ani au vandut minele de la Rosia cu tot terenul din jur. sa mergi inainte iti rupi gatul, sa dai inapoi iti pierzi penele.

  vad si eu ca apar tot mai multe informatii si manipulari in problema RoMont. ce e de facut? deocamdata sa-i lasi pe manipulatori sa latre unii la altii si sa aduni toate informatiile despre:
  1. mineritul la lumina zilei si dezastrul ecologic pe care il aduce.
  Apusenii nu sunt nici desertul Australiei. nici Yanaccocha.
  2. impactul uman. cei cativa mineri care sunt acum in galerii la Rosia
  cred ca vor fi angajati la noile mine gigantice. doar ca n-o sa mai fie galerii. vor umbla cu o lopata in mana si cu masca de gaze pe fata. sunt convinsa ca li s-a promis un salariu mai bun, asta da. asa e mereu cu punctul slab. dai o bucata de carne dulaului de paza si poti fura ce vrei din casa. si tutusi, ce inseamna impactul uman, de gandit.
  3. actele concesiunii. juristii ar trebui sa gaseasca punctele slabe in
  blindajul conditiilor impuse Romaniei de banditii de la Gabriel.
  4. cine si cat a luat mita. acum 14 ani s-a luat in mod sigur.
  din paruiala la nivel inalt de acum se poate spera ca vor iesi la iveala niscaiva elemente colaterale despre banii varsati de Gabriel pentru ungerea mecanismului.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s