Terapie cu Surorile Marx, într-o frumoasă zi de toamnă

Suratelor,

Fiind o zi așa frumoasă afară, m-am gîndit să ne mai descrețim oleacă frunțile și să dăm frîu liber voioșiei, cum se spune. Adică noi să nu mai fim atît de învrăjbiți, cum se întîmplă adeseori, ci să mai trăim și sentimente pozitive și de bunătate sufletească.

Doresc în acest sens să vă recomand să ascultăm împreună superbele melodii care urmează. Adică indiferent dacă noi suntem sau nu împreună, în aceeași cameră, nu contează, noi să dăm play și să închidem ochii și să ne gîndim la un gînd bun.

Prima piesă pe care intenționez să v-o supun atenției este numai bună pentru o zi așa frumoasă și de asemenea ca noi, așa cum spuneam, să mai uităm de supărările care ne încearcă.

Ce frumos, nu-i așa? 🙂 Mamaia 1991, o perioadă de care îmi aduc aminte cu multă plăcere.

A doua piesă este de asemenea, după părerea mea, o bijuterie a muzicii ușoare românești. Și tot așa, vă îndemn cu multă căldură ca, ascultînd-o, să lăsați deoparte vrajba și stresul zilnic și să încercăm să ne cultivăm aspectele frumoase din sufletele noastre și nu să ne lăsăm pradă furiei sau deznădejdii.

Într-adevăr superb, nu este așa? Mă tem însă că nu mă adresez tuturor, ci unei categorii restrînse de oameni, adică cei care prețuiesc muzica adevărată, făcută cu suflet și simțire.

Și în fine, ultima dar nu cea din urmă, o melodie nemuritoare în ton cu timpul și cu, subliniez încă o dată, ceea ce poate că ar trebui să cultivăm mai adesea și cu mai multă sinceritate: adevăratele trăiri de care trebuie să dea dovadă omul, cum ar fi dragostea, duioșia, altruismul și, de ce nu, haioșenia.

Audiție plăcută!

Anunțuri

7 comentarii

 1. Babo, planuiam sa trag un pui de somn pentru ca m-a trezit un bezmetic cu noaptea in cap. Acu’ nu mai pot din motiv de teama de cosmaruri. Ce ai cu noi?

  Drept pedeapsa:

 2. Pffff, Veto. De parca nu s-a prins toata lumea ca nu faci decat sa instigi poporul la violenta pentru mitingul Uniti Salvam de deseara, inculcandu-i asemenea orori si, pe cale de consecinta, reactiile firesti la ele. Bagandu-i in cap furia cu palnia. Si cu Stamate, ca pentru ce adunatura de microbi e aici nu ajunge doar palnia.
  Fii mai subtila data viitoare. Si vezi ca sunt niste baieti cu ochi albastri la usa, intreaba de tine. Eu nu mai deschid usa decat celor cu ochi portocalii cu patratele mov, ca m-am invatat minte. Convinge o pisica, sau pe Rhetta.

 3. Dragoane, sa le strecor pe sub ura baietilor astora cu ochi albastri o hartiuta cu adresa ta? Par sa se priceapa la motociclete si turbine, poate reusiti sa purtati o discutie interesanta.

 4. Petronio? De ce ura? Si care baieti cu ochi albastri? Ce-mi scapa?

  Ah… si… oricum, nu. Aia care vorbesc despre motociclete (inclusiv eu cind fac asta) devin repede plictisitori. Iar despre turbine numai la servici.

 5. Fiindca pui si tu umarul la impins caruta spre prapastie, de-aia. Tu crezi c-ai pedepsit-o exemplar pe Veta cu dedicatia ta, dar ea se bucura si topaie, cu castile in urechi, ascutindu-si toporul si punand la fiert ceaunul al’ mare.

 6. e si cazul atunci când Ponta seamana tot mai bine cu Jocker in Gotham City.
  si fara niciun Batman

 7. bab’lisa adauga frumoaselor clipuri de mai sus unul in amintirea pozelor alb-negru cu Zavaidoc, Jean Moscopol, Maria Tanase etc.
  in memoria tineretii babelor, a noptilor albe si-a zilelor negre.

  asa cum bab’lisa se alatura guerillei pasnice impotriva clasei „ineptia magna” descalecand ferm din rucsac duminica 25, chiar daca ploua-ninge in timp ce vponta isi bea cafelutza cu cianura rânjind ca e obicei la ecranul laptopului.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s