Yet another one bites the dust, monstrous cunt edition: Fred Phelps kaput

Oamenilor,

Întrerupem programul de absență pentru a vă anunța ceva ce poate știți deja, dar care se cere sărbătorit în toate locurile în care normalitatea la cap e la ea acasă. Adică și aici.

Unul din cancerurile umanității contemporane (multe, de acord, dar nu putem scăpa de toate deodată, că am începe cu toții să râgâim petale de trandafiri și să căcăm curcubee și s-ar duce nivelul de gaze cu efect de seră până-n soare) s-a cărăbănit. Fred Phelps, fondatorul și principala figură a ororii de ignoranță, prostie, rea-voință și judecată îngustă cât puța de furnică numită Westboro Baptist Church, unul din sub-oamenii care te fac să speri că există o lume de dincolo pe măsura idioțeniei umane a fiecăruia dintre noi, a dat colțu.

Din partea surorilor Marx de toate formele, culorile și gradele de rudenie, îi urăm aici goodnight, travel as well as you lived, Fred Phelps, you cosmic-sized asshole, you purulent abscess in the core of humanity, you cannibal of whatever hope there is for humankind. Our hopes that you find the afterlife you deserve, and therefore be sodomized with a mace for all eternity, go to whatever mongrels you have left behind. Rust in peace, dirtbag.

O zi bună în continuare, oamenilor. Eu mă duc să le dau niște idei celor de la Patriot Guard Riders pentru ocazia asta. Din păcate, nu o să mă asculte.

14 comentarii

 1. petrony, machisto, pai fred baga in seama urarile tale asa cum si tu crezi in westboro baptist ch.
  am zis machisto? da. d’aia. pai cum adica „putza de furnica”? ce, ie un furnica–doi furnici?

 2. Machista, Nea RasPutin? Cel mult androginista, sau cum dracu’ vrei sa-i zici, avand in vedere ca bietul cuvant e un autoantonim. Oricum, vocatia lui dimensionala era centrul de interes, nu cea de identitate de gen. Sau tu negi dreptul masculului de furnica la existenta si la putza aferenta? Discriminatorule! Fred Phelpsule!
  Si sigur ca le baga in seama cum zici tu. Dar asta nu inseamna ca nu le fac, asa cum faptul ca vecinii mei se fac ca nu aud cand le zic sa nu mai lase gunoi pe casa scarii nu ma impiedica sa le dau foc. Exact asa.
  De fapt, daca faptul ca omul nu ma aude inseamna ca nu are sens sa-i zic chestii, de ce se mai roaga oamenii? Si de ce sarbatorim Craciunul? Zi drept, tie de fapt nu ti-a placut ce ai primit de Craciun si acu’ esti pornit pe toate celebrarile.

 3. Babo, e posibil ca baietii din Patriot Guard sa fie atit de misto incit sa-i pazeasca idiotului inmormintarea de eventuali protestatari, nu ca ar mai exista alti idioti pe lume in afara de WBC care sa protesteze la o inmormintare.

 4. petrony, autoantonianimo, eram sigur. centrul tau de interes ie deci dimensiunea organului. ah, femeile. numai la asta se gandesc… dar e pozitiv! se potriveste cu echinoxul de primavara, floricele pe câmpii, loboda in farfurii. ciupercutze mii.

  de ce se roaga oamenii? pai d’aia, ca-i aude. sunt convinsi de asta. macar ii aude constiinta lor.
  uite, ce tot zic eu si nu ma aude nimeni e ca ne-a ras Putin.

 5. Cine plm ye Felps asta? Am ratat ceva, in ignoranta mea de a nu cunoaste despre raposatu`?

 6. Dragos, daca nu te-ai ciocnit niciodata de numele lui si de al ororii, ca sa pastrez cuvintele Petroniei, pe care a infiintat-o si a condus-o, Westboro Baptist Church, esti un fericit. Pentru ca atit personajul, cit si biserica lui nu sint decit motive de imensa frustrare pentru orice om posesor de mai mult de 2 neuroni care reusesc sa comunice cit de cit eficient intre ei.

 7. putza mica, dar orice furnica are o gramada de neuroni. cam 250 de mii.
  altfel zis, ce treaba avem cu fredphelps si-ai lui followers idioti,
  cand noi il avem pe Ponta al nostru?

 8. Asa sint unii, mai cosmopoliti, si se lasa iritati si de idiotii altora, nu numai de aia locali.

  Plus ca nu e sanatos sa ai un singur subiect pentru mînia zilnica. Ar fi mono-mînie.

 9. pff, tocmai de alibiul asta ma temeam si ieu. pff. pff.
  ba chiar dracusorul locuitor al lobsterul stang (al creierului meu de langusta) m-a indemnat sa scriu „alibidoul” dar sinapsele de dreapta au pus veto. ah tu, veto. unde-ai fugit (pe litoral?) de-ti lasi blogul la indemana descreieratilor gen nea rasputin.

 10. Nea RasPutin, normal că centrul meu de interes e dimensiunea organului. N-ai auzit de obeliscuri? De unde crezi că au apărut? Nu pot să nu remarc, totuși, că centrul tău de interes era identitatea de gen a organului, și că atribuirea pe care i-ai făcut-o trimite spre oareș-ce crize de asemenea identitate. Să ne concentrăm mai bine, deci, pe problema echinoxului de primăvară, care promovează egalitatea de gen, într-un fel. De unde și florile și ciupercile. Și pe mine tot conștiința proprie m-a auzit când i-am dedicat lui Fred Phelps elogiul funerar de mai sus. După cum știi, acesta este un gen oratoric cu largă răspândire și o lungă tradiție istorică, de care e păcat să se piardă în negurile confuze ale timpului prezent. Deci am făcut un act cultural. Sper că nu te așteptai la mai puțin din partea blogului ăstuia. Cât despre Putin, încă nu ne-a ras, dar își ascute lama de atât timp încât nu se știe. Nimic.

  Dragos Dinulescu, depinde. Consideri a rata unul din monumentele de ignoranță ale timpurilor noastre ignoranță la rândul ei? Dacă nu, mai bine. Tipul era bomboana de pe coliva opiniilor normale la cap din lumea asta, un agregator de ură prostească sub toate formele foarte performant. Din fericire, n-a avut timpul, ocazia, epoca sau adepții necesari ca să o transforme în ceva mai practic.

  Mânia noastră, ro-mânia, problema e că mai multe idioțenii nenatural de mari aflate simultan pe suprafața Pământului se adună, nu se anulează. Nu există un nivel fix de idioțenie care să nu poată fi depășit. De asta merită să ne bucurăm, zic eu. A mai scăzut puțin, oricât de temporar, nivelul de cretinism la nivel planetar. Și să știi că aproape am citit că o învinuiești pe Veta că a lăsat blogul la îndemâna descreieraților ca mine, ceea ce bine că mi s-a părut prea neconform cu simțul de autoconservare al oricărei ființe ca să fie adevărat și am mai citit o dată. Din păcate, acum va trebui să evit telefoanele lui Putin o vreme. Nu-i nimic, e băiat fin, înțelege el mesajul. Pe asta se bazează și UE și SUA și NATO, deci eu de ce m-aș lăsa mai prejos?

 11. Sa ingrase viermii domnu’ Felps ca de altceva oricum nu era bun. Desi cred ca viermii or sa faca indigestie de la unul ca el….
  Eu astept cu interes luare virajului spre stanga sau dreapta a unui colt de catre putoiul frustrat de Limonov, ultima mea feblete intr-ale prostiei si cretinismului uman.

 12. asa-i românu’. nu conteaza culoarea din ograda lui atata timp cat are de lucru cu jindul dupa iarba mult mai verde a vecinului.

 13. Doamelor, nici nu stiam cine e acest om. Acum mi-ai dat motive de cautare si studiu.
  Oare am pierdut ceva?

 14. vezi deci petronia, oamenii nu stiu de fredphelps iar pe mine ma doare in creion de biserica lui. avem si noi bigotii nostri.
  ziceam in schimb ca uite cum creste PIBul national de prostie si magarie. problema e cum naiba sa mai recunosti un prost cand prostia devine un standard. sau un magar cand magaria e moneda curenta si nicidecum ronul.

  apropo de ron, cum e posibil sa schimbi „leu” in „ron” daca nu esti idiot, magar si prost in mod simultan, indivizibil si mai ales indisociabil de mandria de a fi ?

  bat cap la cap deznadejdea cu disperarea si pe amandoua drept sub capacul de la water closet, incolonez toate avatarurile si le duc la anti-fracking pentru ca e primavara si florile au parfum de femeie.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s