Dual Balkan @ ArtXpert și Discovery suge din ce în ce mai prost

Oamenilor,

Dacă tot n-am crăpat încă, nici voi, nici eu*, zic că ați putea să dați o fugă sâmbătă seară până la ArtXpert, să vedeți live și în direct cum stă chestiunea cu expresionismul balcanic din ziua de azi, sub formă de Dual Balkan. Dacă aveți nevoie de motive, vă zic doar că pictură de Paul Hitter pe fotografii de Marina Obradovic, chestie care arată de parcă decorativismul artei rome s-a futut cu cromatica Fauvistă și cu linia Expresionistă, au intrat în orgie și niște poze alb-negru de romi mișto, iar progenitura rezultată reușește, cumva, să fie un lucru deloc rău.

dual balkan

Dacă vi se ia de chestii artsy la Street Delivery, merită să dați o fugă să vedeți și niște artă. Pe Puțul lui Zamfir 45, la ora 19. Poftim și event de Facebook, că înțeleg că fără așa ceva nu mai există nimic. Pân-atunci, bahtalo!

*Despre verișoarele mele nu mă simt în stare să presupun nimic, de vreme ce își fac veacul actualmente prin Rusia, încercând să facă odată pentru totdeauna ordine în cazul misterului din trecătoarea Dyatlov, pentru ca apoi să-i snopească binemeritat și repetat pe cei de la Discovery care se trezesc la OTV.

4 comentarii

 1. era sa citesc „preputul lui zamfir 45, la ora 19”, sorry sorry.
  dar zic sa le trimiti si pozele la care ne uitam noi acuma, ca sa le coloreze ei acasa frumos si cu ele sa faca o expozitie in balconul dual
  https://www.facebook.com/ media/set/?set=a. 191179444300576.50053. 183296198422234&type=1

 2. e mai bine asa?
  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.191179444300576.50053.183296198422234&type=1

 3. petroniaaaaaa! 🙂 rhetta si veta au luat si pisicile cu ele? n-are yeti nici o sansa in fata lor.

 4. putina neatentie, va rog, si Muzeul Literaturii va fi evacuat maine 15 iunie, drept cadou de ziua unui poet român destul de cunoscut bunicilor.
  mai e totusi timp de un picknick in gradina, pe scari, in holuri si pe acoperis. sper ca are fiecare macar o furca sau o coasa bine ascutita. in caz ca navalesc banditii. mersi.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s