De veghe în lanul de Năluci

Oamenilor,

Știu că întotdeauna v-ați întrebat cum e în mintea unui artist. Nu-i nevoie să-mi spuneți că am dreptate. Nu toată lumea se întreabă de ce votează încă românii aceiași oameni pe care i-au înjurat ieri, nu toată lumea se întreabă de ce Eurovisionul faza pe mierle se ține numai de la 5.43 la 7.29 dimineața, dar toată lumea se întreabă ce e în mintea unui artist. Cum arată pe dinăuntru camera (dacă o fi cameră, cine știe, poate e un alambic sau o râmă) aia locuită de chestii care fac lucrurile să se întâmple de mii de ani.

Ei bine, din fericire pentru toată lumea, m-am întâlnit zilele trecute cu o babă prietenă, de la care am aflat că se poate intra în mintea unui artist. Nu la modul metaforic, nici cu vreo tehnologie secretă sau extraterestră, ci cu o simplă deplasare deseară, la ora șapte jumate, la numărul 82 de pe strada Popa Nan. Acolo există o galerie unde un artist, pe numele lui Bojin, și-a pus mințile pe pereți în singurul fel nonviolent și nedefinitiv care există, anume cu pensula. (Și cu oricum s-o fi chemând instrumentul ăla cu care se aplică cimentul, pentru că a fost implicat și ceva ciment în poveste.)

Uitați dovadă că n-am înnebunit și nici nu mă țin de experimente Mengeliene.

Cover_Bojin_16Jul

Bine, ok, asta nu-i cea mai bună dovadă că nu mă țin de experimente Mengeliene. În fine.

N-aveți cum să vă dați seama din poza asta în ce hal de mișto poate să fie ce-i acolo, dar încercați. Și apoi veniți să vă verificați imaginația deseară (miercuri), la ora 19.30, pe Popa Nan 82. Garantat, chestia e într-un mare fel.

E și event pe Facebook, evident.

Reclame

Un comentariu

  1. Imaginația păcătosului naște monștri: citisem prima oară ”De veghe în lanul de măciuci”. Deși nu le-aș suspecta pe marxistele tale de asemenea practici perverse, nici măcar în titluri…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s