Rugămintea pe care toți sperăm să nu trebuiască s-o facem vreodată

Oamenilor,

V-am mai rugat ceva asemănător acum câțiva ani, deși atunci era mai degrabă un anunț semi-implicat, dacă e să fim sinceri. Dacă e să fim și mai sinceri, pentru mine probabil nu aș fi scris postarea asta. Dar nu e pentru mine, și totuși e personal.

Unii dintre voi știu că cea mai mare minune pe care o poți face, ca om, pentru un alt om e să-i dai de la tine chestia fără de care nu putem trăi: sânge. E atât de simplu. Nu se poate fără și uneori e tot ce putem face, dar poate fi totul. Timp nu putem da altora. Putere de luptă sau noroc, nici atât. Dar unii puteți dona sânge și, oricât de mult probabil v-ați săturat să vi se ceară, iaca hop și eu.
Dacă ați donat vreodată sau daca sunteți sănătoși și v-ați gândit s-o faceți pentru un străin, mergeți zilele astea, cât de repede puteți, la Centrul de Transfuzii de la Victoriei (str. Constantin Caracaș, nr. 2, lângă Spitalul Filantropia). Spuneți că vreți să donați pentru Dumbravă Elena, de la Hematologie la spitalul Colțea. Grupa B3 e ideală, dar după cum probabil știți se pune orice donație.

Și dacă aveți vreo idee de surse de trombocite, hai cu ea.

N-aș fi zis dacă nu era groasă, sper că și fără să mă cunoașteți personal sunteți conștienți de asta. Dar e, așa că zic. Detalii la cerere, bănuiesc.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s