Capra vecinului rămâne cea mai bună poziție

Oamenilor,

Văd că s-a trezit și Veta, ca de obicei, ca să pună paie pe focul dorinței pe care o încercăm cu toții și o vom mai încerca vreun an, așa, până ne obișnuim cu ce o să se întâmple la toamnă la alegerile parlamentare: aceea de a ne trage un glonț în cap, aliniați fiind cu cineva la alegerea noastră din actualul Parlament. Sau cu mai mulți, depinde de cât de competitivi suntem și de ce fel de gloanțe ne permitem.

Mbun. Aveam nevoie de asta. Sigur, am avea nevoie și de niște o provizie infinită de șosete, dacă tot suntem la capitolul „chestii care n-o să se întâmple niciodată”.

Io din alt motiv m-am convins să deschid laptopul azi. Că aveam treabă la el. Și, dacă tot am făcut-o, am zis să vă și întreb o chestie:

Pe voi vă încălzește așa, nițel, dovada că și o societate mai educată politic și economic decât asta românească a noastră, pe care am obosit s-o urâm, dar care ne tot oferă noi motive care ne motivează dincolo de ce credeam că putem, cam ca la o cursă Iron Man sau ceva, e la fel de tâmpită ca și media noastră? Că mediile sunt la fel de cretine peste tot și pun botul la aceleași căcaturi previzibile?

Că mine cam da, sinceră să fiu. E perfect. Apocalipsa tocmai a venit un pas mai aproape, și miroase a sârmă ghimpată.

Ura!

Io, să fiu Parlamentul Angliei, mâine aș printa Magna Charta în toate ziarele din UK, cu titlul „Am mai știut o dată ce-i mai bine pentru voi și a mers, deci muie!”

6 comentarii

 1. Mie mi se pare că nu e bine să-i lași maimuței briciul la îndemână.

 2. draga petronia, nu stiu altii cum sunt dar ieu, cand sedeam in British Cibrary si ceteam magna charta aia, intre doua trenuri din St Pancras, pentru ca de ce sa stai in gara cand poti sede la biblioteca, nu? ba da, deci pe cand ma complaceam in monumenala cladire noua (pe atunci) a bibliotecii contruita numai si numai pentru a-mi da mie cateva ore de petrecere intre trenuri si treburi, ma gandeam la urmatoarele. cum ca mintea baronetului de pe urma, mintea englezului ordinar si chiar a românasului mediu de pe urma se manifesta in largulul lor, dragulita doamne, numai si numai dupa un mare cutremur cum ar fi un razboi quasi-mondial. cat timp nu-i dezastru sau macar invazia lui Gigis Han, lumea se complace in populisme si minciuni tot mai democratice. doarme si viseaza ce-i picura in cap mass-media.

 3. yetiiii 🙂
  Am primit instiintare pe mail de pe surorile, ehee de cand nu am mai !
  Si… habarneam, mai traiesti !
  🙂
  de brexit nu zic nik, ca nu ar merge zambet…

 4. Eu parcă aș încerca… cu două capre. „Osânditul” nu pare neliniștit, deși e în postura unui Prometeu devorat de doi vulturi. 😳

  http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=258323620

 5. acum si in formula T-shirt http://www.keepcalm-o-matic.co.uk/product/mens_t_shirts/cine-pula-mea-e-ca-capra/

 6. anti-parlamentul in vacanta… s. marx si mai rau… dar in sfarsit o campanie serioasa pentru paritate

  http://tempsreel.nouvelobs.com/societe/20160810.OBS6076/le-vagin-sort-de-sa-taniere-et-c-est-tant-mieux.html


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s