… a înviat!

Buf. Bufbuf. Buffmmmmpf.

Bufpocpocpocrochrrrrrrr.
….
Sssscrrrrrțipilițipilițipulîzbufaaaaah.

Hrmpf!

5 comentarii

 1. Noroc ca reclame aveti! Bunvenit inapoi!

 2. mary poppins!?
  nemaipomenit!
  va fi rău, deci va fi bine.

 3. revin. s-a facut tarziu, e deja 20:20, sau 2020 si in curand ne ajung din urma chinejii cu anul lor nou, bineinteles chinezesc deci probabil contrafacut.
  in al doilea rand, scuze pentru comportamentul meu lipsit de respect pe acest blog. cei sapte ani de-acasa nu se mai vad. nu am invatat sa plagiez si nu ma comport normal. asta se vede de fiecare data dar cand recitesc ce prostii inedite scriu e prea tarziu, aratatorul mainii stangi daduse deja „enter” si dupa asta nu mai poti rectifica nimic. ramai ca la poza, asa urat cum te-a gasit momentul, cu gura cascata, ochii inchisi si degetele in nas. plus ortografia deficitara. cum nu se poate mai prost, dar adevarat. deci scuze mele sincere, macar asta sa apuc sa pun inaintea degetului ala stâng. e gata? uf.
  acuma sa trecem la „in primul rand”.
  babo petronio, mai tii tu minte cand cu marea descoperire paleolitica „venus din caprioara”, bomba anului trecut? mai tii pentru ca vorbeste presa din nou acuma. cica statueta ar fi fost facuta de chineji, dar nu acum peste doojdemii de ani ci recent. cand ii cauti, chinejii sunt de partea cealalta a lunii, deci orice e posibil.
  culmea e insa altceva, de care nimeni nu zice nimic.
  zic eu: sa fie oare o noua moda? uite-aici:

  https://www.lemonde.fr/sciences/article/2019/12/04/une-venus-du-paleolithique-decouverte-a-amiens_6021702_1650684.html

 4. Mi Argo, am vazut cronica unei fraude academice anuntate (de starea intregului sistem din jurul ei). Am ras, am plans, am urlat, am speriat toate pisicile cartierului pe care nu le-a mancat cucuveaua Peracle (si asta iti da o idee despre cat de usor se sperie dihaniile).
  Am vazut si replica lor, sub forma analizei piesei, facuta la un laborator francez.
  Ceea ce inseamna fix nimic, in lipsa documentarii corecte a descoperirii in situ.
  Asa ca m-am intristat prea tare sa ca sa mai pot sa ma infurii. Recunosc, nu mi se intampla des. Dar uneori, cand loveste putin cam prea aproape de casa in multe feluri, si cand nici nu mi-am mancat sacul de dulciuri pe ziua respectiva, se poate intampla.
  Si apoi m-a apucat o greata. Bai, da’ greata sartriana e reclama la Metoclopramid prin comparatie.
  Uitandu-te la cum au gestionat oamenii aia toata tarasenia, la cum au povestit despre ea, si la cum au incercat sa bage sub pres toata mizeria – este ca intelegi tot? Tot ce priveste tot legat de educatia, cercetarea, si stiinta din Romania? Din cum inteleg oameni din sistem ca se fac lucrurile astea? Din cum le fac de atatea decenii, si le fac inca berechet, stricand generatii dupa generatii sau fortandu-le sa dezvete toate tampeniile capatate de la ei, ca sa aiba o sansa in lumea reala?
  Tu-ti dai seama in ce lume a lor traiesc cretinii astia, si cum arata lumea aia? Ca lumea mea inca se reface dupa gandul asta.
  Una peste alta, pacat.

 5. petronia, e putreda sandramaua. de zeci de ani o tot repet in gol ca un gramofon tesla stricat (asta imi aduce aminte de teroristu’ ala bine dotat de-odinioara pe nume musiu alex, caruia ii dedic aici o injuratura pe post de cafea dubla de ora cinci, din simplul motiv ca nu mai am pe cine sa contrazic), si in scris si oral si mai ales degeaba.
  degeaba pentru ca 75% din bastinasi nu inteleg ce e aia plagiat si in general ce e aia furt intelectual, minciuna, falsificare sau mistificare.
  pentru ca toate astea sunt normale acum.
  si sunt normale pentru ca furtul este a 11a „porunca” si cea mai respectata in afara de cele 10 biblice care sunt respectate fix in contrariul lor desi, repet, mai putin.
  jaful este sufletul miscarii initiate acum 30 de ani si aderentii ei au acum procentul baban de 75%, la care putem adauga bineinteles diaspora, foarte precis partea numita pe nedrept „tigani” cand ei sunt de fapt hoti neaosi.
  altfel spus, cei 25% ramasi pe margine sunt fraierii care mai au principii. din care io, nu ca ma laud, da-s printre ultimii. ceea ce e foarte bine, nah.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s