Mii de puli și pizde au invadat capitala noastră iubită

E sfârșitul lumii. O știm, o simțim, dar mai ales o vedem în miile de puli, cururi, coaie și pizde care au invadat urâtul nostru oraș. La tot pasul, oameni hidoși se avântă pe bulevardele pline de căcat de câine și oameni, scufundându-se în el, înotând, ba chiar la final și mâncându-l. De ce fac asta? Nimeni nu știe, dar putem bănui că este un obicei local, singurul de altfel.

Revenind, priveliștea este greu de suportat. Oameni fără dinți îmbrăcați în perdele și covoare se scurg în lacurile de pișat formate pe micile artere ale capitalei. Unii sunt chiar și pe schiuri, deși nimic din geografia mediului înconjurător nu încurajează asta: derdelușurile s-au furat, cu zăpada s-au șters la cur, bășini au tras cu nemiluita. Și cu toate astea, oroarea continuă. Bine, dar până când?, vă veți întreba, poate.

E simplu: până nu vor mai avea ce să cace. Iar momentul respectiv este aproape, dată fiind sărăcia cruntă în care se zbat cetățenii hidoasei noastre urbe, care au ajuns între timp să se angajeze toți pe singurul post disponibil la stat, doar-doar vor putea supraviețui. Chiar și acolo, însă, trebuie să sugă pula! Încontinuu, de dimineață până seara, lucru pe care respectivii nu-l vor! Și-atunci? Păi și-atunci vor muri de foame, e destul de simplu!

Iată, deci, care va fi sfârșitul concetățenilor noștri specialiști în asamblări frigidere. Astfel, derizoria noastră cetate va rămâne pustie, așa cum și trebuie de altfel, doar cu un miros și un nor sinistru de bășină plutind deasupra ei. Din fericire, însă, uzinele care până nu demult depășeau record după record în producția de floci, vor rămâne în picioare, continuându-și activitatea.

Un comentariu

  1. interesant. am doua ipoteze:
    unu). este descrierea unui apocalips al lui Hieronymus Bosch. care mai de care, la buna alegere a privitorului.
    doi). este descrierea invaziei orasului Kronstandt de catre iubitorii turizmului si ai miuzicii cu ocazia festivalului neamprostiei bine temperate numite „cerbul de aur”, in august doo mii noospe.

    bag la index cea de-a treia ipoteza si sa trecem demni mai departe.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s