Ce doresc boschetarii de la Academia Română?

Acest blog nu este, teoretic, gazda unui limbaj suburban, dar există situații în viață când cineva sau ceva nu-ți lasă altă șansă. Dar despre ce este vorba?

Ei bine, mințile odihnite și deja lichefiate de prostie și senilitate ale cercetătorilor de la Academia Română insistă să tot împingă un proiect deosebit de cretin care, pretind ei, ar aduce mai multă echitate în societatea românească și care poate fi sumarizat în câteva puncte:

Impozitarea progresivă a salariilor (propunere atât de cretină încât până și un semianalfabet și-ar da seama că este o bășină pentru o țară atât de săracă precum România, fără să aibă atâta școală degeaba precum cercetătorii bolșevici și securistoizi de la Academia Română, o instituție, precum bine se vede, inutilă, care trebuie desființată cât mai curând cu putință. Așa își imaginează ei că se eradichează sărăcia din Burkina Faso România, nu mult mai degrabă prin stârpirea hoției, și mai ales a hoției la scară mare?

– Mai nou, ce să vezi, nici mai mult nici mai puțin decât Naționalizarea Pilonului II de pensii. La modul serios, nu e nicio glumă. Adică securistoizii inutili bolșevici care mănâncă, iată, mult căcat, de la Academia Română, instituție care ar trebui, cum spuneam, desființată, vor să naționalizeze un mărunțiș de aproape 14 miliarde de euro, ducând astfel, cred ei, la bun sfârșit visul umed al stăpânului lor din pușcărie, Liviu Dragnea. Pentru că, nu-i așa, ce pot face niște securistoizi bolșevici cretini dacă nu pot produce nimic bun pentru țară sau omenire, decât să facă ceea ce făceau dintotdeauna mentorii lor ideologici, bolșevicii, adică să fure de la cei care produc ceva, indiferent ce.

Sigur, mai sunt și alte măsuri pe care acești pretinși cercetători, în realitate niște slugi semianalfabete angajate pe pile, încearcă să le treacă prin filtrul societății și, ulterior, al puterii executive, dar acestea două sunt strigătoare la cer.

Moment la care se poate pune întrebarea simplă: de ce nu impozitează progresiv acești imbecili pe mamele domniilor lor și, în general, de ce nu sug pula, pentru că pare să fie activitatea la care se pricep cel mai bine?! Desigur, nimeni nu poate răspunde la acest lucru decât acești cercetători bolșevici, securistoizi și inutili, care sunt plătiți din banii noștri absolut degeaba și care, iată, își freacă inutil coatele de niște birouri ca să producă niște idei de acum trei sute de ani, în abolust contrasens cu tot ceea ce se întâmplă în lumea de astăzi, care, din păcate, pe ei nu-i atinge cu nimic.

Cât despre șansele ca Naționalizarea Pilonului II de pensii să se întâmple în timpul vieților acestor indivizi, ei bine, ele sunt nule, pentru că absolut nicio guvernare de acum înainte, fie ea de stânga sau dreapta, nu va îndrăzni să se atingă de acești bani după experiențele nefericite anterioare și, mai ales, fără să-și pună o bună parte a societății în cap.

Acești sugători și, probabil, sugătoare de pulă, chiar nu înțeleg că visul bolșevic al umanității a plecat și nu se mai întoarce niciodată? Păcat! Și totuși, vor trebui să se obișnuiască cu realitatea!

Un comentariu

 1. veto,
  multa vorba saracia omului.
  omul prost degeaba se imbogateste pentru ca tot vrea mai multi bani.
  dupa aceste cateva mostre de proverbe, doar doua din lipsa de spatiu-timp, pun si intrebarea radicala: de ce veto? de ce te legi de academie si nu de impostorii care sunt o academie de prostie?
  eu unul am intrat de cateva ori gradina si in biblioteca, e o placere. daca ar mai fi aici-sea petronia, ar putea-o confirma, dar dumneai este prea ocupata cu descoperirea mumiilor de virusi incoronati din secolele de vid arheologic al primului mileniu, pot paria pe ce vrei.
  daca intri in schimb in cladirea istorica a academiei fara masca de protectie, atunci esti nefericit, da, pentru ca pute. pute a administratie greoaie, statuta si statatoare.
  si acum trecem la intrebarea: care cercetatori?
  nu esista (fara x) cercetatori in localul academiei. oamenii stau la casele lor daca mai au un dram de minte in cap, si cam au multi din ei. prin urmare „cercetatorii” de care povestesti sunt de fapt cei care exhala mirosurile de care scriam mai sus in acel local invechit dar mal-olfactiv.
  apropo de „boschetari”, ai dreptate dar dupa cum am aratat mai sus, sunt doua lucruri separate: boschetii afara, in gradina, just. mirosurile tip „boschetar” inauntru, just.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s