Ştiri pe scurt, 26 nov

* Războiul dintre cele două Corei prinde armata română pregătită. Aşa că, staţi liniştiţi.

* Fierbe masoneria. Fratele Florin Ghiulbenghian zice că pe lângă fraţii Negoiţă şi fratele Răzvan Nicolescu, director TVR 2, din fecioria tinerelor pesediste s-a înfruptat şi Victor Ponta, chiar dacă însurat cu Daciana cu care are doi copii. Şi dă-i cu date, nume, fetiţe şi futaiuri pe la „şcolile” de vară ale TSD, că nenea Ponta cât e el de intransigent a declarat că nu-l mai interesează schimbarea lui Băsescu.  

* Reperele culturale ale dreptei româneşti au fost dezbătute de Andrei Pleşu, Valeriu Stoica (???), Bogdan Baltazar, Horia Patapievici, Toader Paleologu, Nicolae Djuvara şi aşa mai departe. Ne-am interesat pentru dvs şi am aflat ce înseamnă dreapta românească. Dreapta românească este atunci când vii pe de pe Magheru spre Romană şi vrei să faci la dreapta pe bd Dacia. Sau: Când vii de pe Ana Ipătescu şi vrei să faci dreapta tot pe bd Dacia. De-asta-i zice dreptei şi românească, pentru că tot timpul faci la dreapta pe bd Dacia, nume de rezonanţă pentru poporul român.

* Cehia nu vrea să treacă la moneda euro. Au şi vorbit la Bruxelles în sensul ăsta. E începutul sfârşitului.

* Zice George Friedman, fondatorul Stratfor:”România este o ţară fără simţ şi sens istoric”. V-am mai zis şi io. Aşa-i, Dulcedeea? Aşa-i Musiu?

* Palma dată de Sarkozy lui Băsescu ne era adresată nouă tuturor. Nouă, poporului de mitocani, de leneşi, de pomanagii, de fiţoşi, de văicăreţi, care am inundat Europa crezând că suntem egali cu cei care au construit locomotiva, Veraillesul, Capela Sixtină şi au descoperit America.

PUBLICITATE

* O veveriţă sare în poala unei babe de 109 ani. Vede că baba n-are chiloţi şi zice: Pachetul tău promoţional s-a albit.

* O altă veveriţă sare în poala unei tinere de 19 ani. Vede că are chiloţi şi zice: Pachetul tău promţional e bine ascuns, aşa că ai să ajungi ca baba de mai sus.

CONTINUĂM ŞTIRILE

* Miercuri ce-a trecut, ne trezirăm la Scala cu Peter Greenaway. Conferinţă de presă. Zice omul: Cinemaul n-a fost creat ca să fie locul de joacă al lui Sharon Stone. Sau: 92% din publicul cinefil, în afară de cei care studiază artele sau arhitectura, este compus din analfabeţi din punct de vedere vizual. După care a rulat ultimul său film:”Rebrand’s J’Acusse”.  

* Se ascute lupta pentru primăria capitalei. Elena Udrea zice că ar fi bun Blaga. Noi zicem că cel mai bun ar fi Zâna Eficienţei, că d-asta o şi chiamă aşa. Dar şi mai bun ar fi Echipa Coreei de Nord, că d-asta o şi chiamă aşa. Da’ şi mai bună şi mai bună ar fii Dulcedeea, că d-asta o chiamă aşa şi aşa mai departe. Da’ Piticu Gras ce-are?

* Ar merge un vin.

* China şi Rusia elimină dolarul din tranzacţiile lor comerciale. Asta-i tare de tot. Se şchimbă lumea cu curu-n sus.

* Ne-a telefonat Moş Crăciun. A zis: Vasile, zi la lume să scrie ce vrea să aduc, că mai am puţin şi umplu sacul. Şi aşa mai departe.

SPORT

* 4 medalii de aur la nu ştim ce.

* Crosul bătrânetului mâine, 27 nov, ora 8, pe strada Spătarului, sect 2, din Bucureşti, stradă care are doar 10 metri.

WEATHER REPORT

* Cine zice ăla e şi la 15 grade.

* Schimbările la vârf din Poliţia română încălzesc atmosfera. Da’ degeaba.

UNDE MERGEM ÎN UIKEND

* Zău, nu ştim.

A SUIVRE

Un comentariu

  1. Mult mi-a mai placut dreapta romaneasca aia stramba. 🙂 Primarie nu vreau – cunoscandu-ma, as putea dezamagi cetatenii, scapand de cainii vagabonzi, interzicand mesh-urile de pe blocuri si demolarea cladirilor istorice. Plus ca ar zice lumea ca am avut pile la Oprescu, fiindca mi-a fost asistent la chirurgie.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s